Jordbærtærte - Vegan - Laktosefri - Glutenfri - Sukkerfri.

Trine Hvornum
Der er ikke somme uden man har nydt en lækker jordbærtærte, dennelækre jordbærtærte er både sukkerfri, laktosefri, vegan og glutenfri.

Læs mere →

Chokolade & Tofu Smoothie

Trine Hvornum

 Mmmm en super lækker smoothie, dagen starter med en helt herlig dessert smag. En sund chokolade smoothie lavet på tofu og sorte bønner. Den er sprængtfyldt af protein og omega-3

Tilberedelsestid:10 min

Mængde: 800 ml

 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • Mål alle ingredienserne som anført i ingredienslisten, vask, skræl og skær i grove stykker og blend til en ensartet væske.
  • Ønskes mere fast tilsæt mindre væske hvis der evt. ønskes en smoothie bowl. 
  • Nydes kold, gerne med isterninger i. 

Læs mere →

Glutenfri Træstammer - Lækre og sunde lavet på sortebønner

Trine Hvornum

Vi har altid nogle glutenfri & laktosefri hjemmelavede træstammer i fryseren når børnene skal til fødselsdag eller lign. eller vi bare skal have lidt hygge en aftenstund.

De er lavet på sortebønner og dadler, og smager så fuglenede synger.

Det tager ikke lang til at tø op sådan nogle lækre træstammer. Nogle gange er der rester at choko-bønnemassen til træstammerne, det triller vi til kugler og dypper dem i chokolade, de er også gode at have i fryseren.

Tilberedelsestid:
Kan fryses: Ja
Antal: 15 stk. (alt efter str.)

Ingredienser:

Marcipan delen:

Pynt:

Fremgangsmåde:

FYLD

  • Blend havregryn godt.
  • Start med at dræn de sorte bønner, vask dem godt. Lad dem dryppe godt af. 
  • Mens bønnerne drypper af kan alle stenene fjernes fra dadlerne.
  • Blend dadler, bønner, romessens, himalaya salt, vaniljepulver, hindbærmarmelade, blend dem til de får en find og lind konsistens.
  • Bland havregryn, kakaopulver og kokosmel godt sammen. 
  • Bland den tørre del sammen med bønne delen.
  • Hold godt øje med havregryn og bønner er godt blendet.
  • Smag til om du ønsekr mere romessens og himalaya salt.
  • Massen skal være blød men ikke for klistret.
  • Kom massen i en skål og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.

Marcipan:

  • Start med at bland marcipan og flormelig godt sammen.
  • Tilsæt glykosesirup til marcipanen.
  • Ælt det godt sammen.
  • Rul marcipanen ud på en ren overflade.
  • Rul marcipanen ud i en rektangel.
  • Tag fyldet u af køleskabet, og rul en land pølse der passer i str. med marcipanen.
  • Lav dem i den passe str. der passer til dig.
  • Skær dem ud i stammer.

Chokolade:

  • Smelt chokolade og kokosolie over et vandbad.
  • De afskårende træstammer dyppes i hver ende i den smeltede chololade.
  • Sæt træstammerne på bagepapir og sæt dem på køl til chokoladen er størknet.
  • Opbevar den i en tæt beholder på køl.
  • Frys dem gerne ned, det tager ikke længe at optø.

Læs mere →

Chokolademousse med tofu

Trine Hvornum
Virkelig lækker vegansk chokolademousse lavet på tofu silk, den smager bare herligt. Den er både laktosefri, vegan, glutenfri, og kan sagtens laves uden sukker.

Læs mere →

Glutenfri Blinis

Trine Hvornum
Lækre glutenfri blinis er en perfekt lækker midddagmad hvor man rigtig skal hygge sig. De glutenfri blinis er også gode til brunchbordet, madpakken eller picniken. glutenfri blinis er en perfekt let anretning som forret måske. 

Læs mere →

Glutenfri Spanskrør

Trine Hvornum
Har I nogensinde været et sted som Bakken eller Zoo og duftet de lækre spanskrør, selvom I ikke kan spise dem? Vi oplevede det samme, så vi besluttede at lave vores egne. De smagte fantastisk, især sammen med Naturli is med marcipansmag.

Læs mere →

Romkugler - Vegan & Glutenfri

Trine Hvornum

 Lækre romkugler til en hyggestund, maddakken eller bare når man er

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • Smelt chokoladen over et vandbad - Husk der må ikke komme vand ned til chokoladen
  • Rør alle de andre øvrige ingredienser sammen i en røremaskine.
  • Rør dernæst den flydenede chokolade ned i dejen.
  • Rul kuglerne i passende størrelse
  • Tril kuglerne i den ønskede pynt

PYNT:

  • Krymmel 
  • Hindbærstøv 
  • Kokosmel 
  • Sølv støv 
  • Guld støv 
  • Pink dust

 

Læs mere →

Hasselnøddekugler med Chokolade & Rødbedepulver 40 stk.

Trine Hvornum
Hasselnøddekugler med aronia og rødbepulver. Lækre rawkugler der er laktosefir, sukkerfri, glutenfri og vegan.

Læs mere →

Tosca Hasselnødde Tærte - Glutenfri - Vegan - Laktosefri - Sukkerfri

Trine Hvornum
Lækker kage til en hyggestund med familien, en toplækker kage der er laktosefri, glutenfri og sukkerfri. En kage lavet på Kokosblomstsukker, jeg har valgt at lave kagen på kokosblomstsukker i stedet for raffineret sukker

Læs mere →

Chokoladetærte med med chokolademousse - Glutenfri & Vegan

Trine Hvornum
En lækker vegan, laktosefri og glutenfri dessert til enhver lejlighed. Man bliver helt afhængig af den, så det er perfekt den er glutenfri og laktosefri. 

Læs mere →