Jeg har samlet mine samarbejdspartnere, er udvalgt så du let kan finde links til kosttilskud, mineraler, bæredygtige produkter, økologiske produkter, en masse fødevarer så du kan ændre dit liv til et sundere liv. Her er også et stort udvalg af shops med køkkenprodukter så su kan lave en masse sunde juice og smoothies. Du finder webshops til glutenfri, laktosefri og veganske produkter, bøger om sundhed og opskrifter.

 

 

 

A

AnewSleep

En webshop der sælger kugledyner samt tyngdedyner og tæpper til store og små.

Besøg www.anewsleep.dk

 

 

A.Plus

En webshop med komplet udstyr til hjemmetræning, akupressurmåtte, fitness udstyr, infrarødsauna, massagepistol, lysterapi, kropsvægt og meget mere.

Besøg www.aplus.dk

 

 

Alt i Sundhed.

En webshop med produkter til sundhed og velvære.  

Besøg www.altisundhed.dk

 

 

B

Bland selv frø – Økologisk.

En webshop der sælger kvalitets økologiske frø til grøntsager, urter og blomster.

Besøg www.blandselvfroe.dk

 

 

Bog & Ide.

En webshop der er fyldt med bøger og bland andet sundhed, og alt det du kender fra bog og ide.

Besøg www.bog-ide.dk

 

 

C

CanaCare.

En webshop med effektive muskel produkter og andre lækre speciel personlig pleje produkter.

Besøg www.canacare.dk

 

 

Coolshop.

En webshop der bugner af alverden skønne produkter, en shop der har alverdens kvalitetsprodukter til køkkenet så der kan serveres en masse sund mad med god samvittighed.

Besøg www.coolshop.dk

 

 

Coop Shopping.

En webshop der bugner af alverden skønne produkter, en shop der har alverdens kvalitetsprodukter til køkkenet så der kan serveres en masse sund mad med god samvittighed.

Besøg www.shopping.coop.dk

 

 

D

Dansk Lysterapi:

Lysterapi lamper til vinter tristhed og vinterdepression, lamper til at lære dit barn at sove, så de får en stimuleret solnedgang, fremmer deres naturlige respons for søvn. En lampe der giver et beroligende søvnmiljø. De berømte søvnbriller der bruges til søvnbesvær, vinterdepression, gaming, tv og natarbejde. Briller der forbereder kroppen på søvn fra det skadelige lys.

Besøg www.dansklysterapi.dk

 

 

Discountmarked.

De sælger homøopati, vitaminer, mineraler, og andre plantetilskud. Stort udvalg af glutenfri fødevarer, samt kæmpe udvalg af kolonial fødevare produkter. De har tæt på 100.000 vareprodukter.

Besøg www.discountmarked.dk

 

 

DomoTech:

En webshop der sælger professionelt udstyr til hjemmelavet juice og andre kvalitetskøkkenmaskiner.

Besøg www.domotech.dk

 

 

Duft & Natur:

En helse webshop med stort udvalg af sundhedsprodukter, vitaminer, mineraler, special produkter af vegan og glutenfri.

Besøg www.shop.duft-natur.dk

 

 

E

Elgiganten:

Den verden at kvalitets køkkenprodukter, hårhvidevare og produkter til hjem. De sælger en bred vifte at produkter af køkkenudstyr, hvis du skal invertere i en ny blender, slow juicer airfryer og meget mere.

Besøg www.elgiganten.dk

 

 

F

G

Gucca.dk

En verden af bøger til din nye sundere verden. Bøger med sunde opskrifter.

Besøg www.gucca.dk

 

 

Green Goddess:

En af grøn og klimavenlig webshop med produkter til en sundere livsstil, der hjælper dig med sunde vaner. Produkter der nøje er udvalgt af de passionerede gudinder bag webshoppen. En lækker webshop med de rette produkter til en sundere og mere miljøbevidst livsstil.

Besøg www.greengoddes.dk

 

 

Gryde Guru:

Kvalitetsprodukter til køkkenet, ønsker du sundere vaner hjemme, så er denne webshop klart et besøg værd. Skal du stege, bage, blende eller stege så sælger de kvalitetsprodukter. udvalget af støbejernsprodukter uden kemi.

Besøg www.grydeguru.dk

 

 

H

HealWell:

En webshop der specialiserer sig i hjemmebaserede løsninger til et bedre helbred og hurtigere restitution. De sælger isbade og recovery dampsaunaer. Det er meget oppe i tiden med isbade samt saunaer.

Besøg www.healwell.dk

 

 

Helsebiksen:

En herlig helsebutik online med sort udvalg af fødevarer, homøopati, vitaminer, kosttilskud, Mineraler, urter og meget andet. En verden af sundhed til alle dem der elsker sundhed og ønsker en bedre livsstil.

Besøg www.helsebiksen.dk

 

 

Helsam:

En verden af sundhed, Helsam sælger alt til dit nye sunde liv. Stort udvalg af kosttilskud, mineraler, special produkter. De har en af Danmarks største udvalg af fødevarer, både sukkerfri, glutenfri, laktosefri og veganske produkter. Med deres store udvalg af produkter kan du let finde det du lige står og mangler til en sundere livvstil lige her.

Besøg www.helsam.dk

 

 

Helsegrossisten:

Deres udvalg af kvalitetsmærker, der leverer produkter. En verden af sundhed af vitaminer, mineraler og homøopati. Udvalgt af fødevarer produkter, laktosefri, glutenfri, produkter uden sukker.

Besøg www.helsegrossisten.dk

 

 

Hairlust:

Skab en sund hovedbund, der stimulerer din hårvækst, din hårstrå volumen. Produkter der er lavet af holistisk tilgang, der er frontløbere på bæredygtighed. Perfekte produkter til tyndt skandinavisk hår.

Besøg www.hairlust.dk

I

J

K

Kai Berntsen ApS:

En webshop der forhandler kvalitets køkkenmaskiner, køkkenudstyr, gryder, potter og pander, så du kan servere sund og lækker mad til hele familien.

Besøg www.kai-berntsen.dk

 

 

KitchenOne:

Elektroniske køkkenredskaber, de fedeste pizzaovne, rygeovne, hvidevarer og meget mere. Mange af mine køkkenudstyr har jeg købt her, de finder de bedste produkter ag bedste kvalitet.

Besøg www.kitchenone.dk

 

 

Køkkenshop:

Endnu en lækker shop til hvad køkkenet skal indeholde af kvalitetsprodukter, så der kan laves lækker sund mad. 

Besøg www.køkkenshop.dk

 

L

Løvegården:

De sælger mine yndlings glutenfri produkter når jeg ønsker frisk brød, den lette måde at lave hjemmelavede pizzaer. en webshop der har over 500 glutenfri produkter. Over 250 produkter af laktosefri produkter.

Et stort udvalg af fødevare til din sundere livsstil.

Besøg www.loevegaarden.dk

 

M

Maxigastro.dk:

Salg af professionelle juicemaskiner, blender og andre køkkenmaskiner.

Besøg www.maxigastro.dk

 

 

Med24.dk:

I denne webshop finder du over 25.000 varenumre, her i blandt finder du en masse til en sundere livsstil, vitaminer, mineraler, special produkter. Et udvalg af økologi, bæredygtighed, glutenfri, laktosefri, sukkerfri og veganske produkter.

Besøg www.med24.dk

 

 

Megashoppen:

En webshop med alverdens bageudstyr til den store guldmedalje finder du her.

Besøg www.megashoppen.dk

 

More Than Health

Bedste webshop med alverdens kosttilskud til at fremme dit helbred, sundere og mere naturlig livsstil. Kosttilskud til kroniske sygdomme.

Louise og Sally har fokus på at finde produkter af høj kvalitet. De tror på at kvalitet skal være tilgænglige for alle, så man let kan tage ansvar for sin egen sundhed. Du finder kosttilskud, i styrke og kvalitet som du ikke kan finde på de danske markeder, som du normalt skal have hjem fra udlandet.

More Than Health er en webshop i tyskland, men med dansk support. De har gratis levering ved køb over 499 kr.

Find deres univers med alverdens sundhedsprodukter i linket herunder.

 

 

 

Musclepain:

Infrarøde produkter til søvn, muskelsmerter, muskel massage pistol, og de populære kompressionsbukser og andre massage produkter.

Besøg www.musclepain.dk

 

N

Naturligolie:

Natur olier der hjælper med til at stimulere hovedbunden, olier der nærer din tørre hud.

Besøg www.naturligolie.dk

 

 

Nightly:

Har du svært ved at få nok søvn?  Hvis ja, så skal du klart se nærmere lige her, de sælger tyngdedyner og kølende tyngdetæpper af kvalitet. Alle produkterne er til for dig der ønsker en bedre og længere søvn. Som alt sammen er med til at give dig velvære i livet, den vigtigste ting er søvn, så kommer vand og mad. For at få balance i livet har du brug for en god nattesøvn.

Besøg www.nightly.dk

 

O

Organic Beauty Supply:

Endnu en fantastisk webshop, men en verden at økologiske og bæredygtige produkter til hele familien. En verden uden skadelige produkter og kemikalier. Denne webshop har jeg handlet i en del, de har et vidunderligt udvalg til de bevidste kunder der vil sig selv, sin familie og miljøet det bedste.

Besøg www.organicbeautysupply.dk

 

 

ONYX Cookware:

Kvalitetsprodukter til køkkenet, ønsker du sundere vaner hjemme, så er denne webshop klart et besøg værd. Skal du stege, bage, blende eller stege så sælger de kvalitetsprodukter.

Besøg www.onyxcookware.dk 

 

P

Personlig Horoskop

Få lavet dit eget personklige horoskop lige her. Få af vide hvad der står i dine "kort".

Besøg www.personligthoroskop.dk

 

 

Proshop.dk

Bøger om sundhed, køkkenredskaber, køkkenudstyr, bageudstyr, køkkenvægte, gryder, pander og meget mere. Du finder også lysterapi produkter her. En webshop med et kæmpe udvalg.

Besøg www.proshop.dk

 

Q

R

ReHealth:

En webshop med produkter til migræne, en kølemaske der hjælper når der er optakt til migræne. Lændebælte til lændesmerter. Gåbånd til at gøre hjemmetræning lettere for dig.

Besøg www-rehealth.dk

 

 

RemSleep.dk

Her kan du købe sove masker der hjælper dig til en bedre søvn.

Besøg www.remsleep.dk

 

 

S

Simpelt.dk

En webshop med passions omkring at bæredygtighed. En webshop der producerer egen produkter. De er sælger shampoobar uden plastik, drikkedunke og meget mere. En bæredygtig webshop med hjertet på rette sted.

Besøg www.simpelt.dk

 

 

Simply Chocolate:

Lækker chokoladebarer, der er glutenfri og vegansk. Chokoladebarer der er perfekt lige at have i tasken når den søde tand melder sig.

www.simplychocolate.dk

 

 

Skærtoftmølle:

I denne webshop kan du købe kvalitetsmel, med udvalg af glutenfri brødblandinger.

Besøg www.skærtoft.dk

 

 

Suztain:

Bæredygtig webshop til hele familien, kosttilskud, til en bæredygtig madpakke. Stort udvalg ag dyner, madrasser mm.

Besøg www-suztain.com

T

V

X

Y

Z

Æ

Ø

Økofamilien:

En webshop med øko produkter, alt til hjemmet til en grønnere og mere bæredygtig verden. De sælger alt til den mere bæredygtige madpakke og køkkenet. Lækre økologiske plejeprodukter. Stort udvalg til den kommende baby, så de kan starte en ny verden uden kemikalier og skadelige produkter.

En virkelig lækker webshop med hjertet på økologi og bæredygtig verden. Elsker deres univers og udvalg. 

Behøg deres webshop i linket herunder.

Besøg www.økofamilien.dk

 

 

Økologisk Supermarked:

De har et stort og lækkert udvalg af fødevarer, kosttilskud, vitaminer, mineraler, homøopati, personlig pleje, rengøringsprodukter, aromaterapi, bøger, ting til bæredygtige haver, hævekurve, krystaller, sten, drikkedunke, køkkenudstyr, madkasser, lys, mobilcover, textil, yoga produkter, varmepuder, ergonomiske produkter, infrarødt saunatæppe, og babyprodukter.

Et lækkert og stort udvalg af økologiske fødevare, til lige netop din nye og sundere livsstil.

Vesøg deres økologiske univer i linket herunder.

Besøg www.okoligisk-supermarked.dk

Å