Let´s Be Green

Let´s Be GReen er en webshop til Hele familien, hus, have og husdyr.

En webshop med økologisk og bæredygtighed som overordnet nøgleord. Vi lægger stor vægt på at genbruge papkasser og pakke indhold. De fleste af vores produkter har vi som dropshipping, det har vi for at minimere madspild og overlager. 

Økologi - Bæredygtighed - Sundhed

- En bekymring mindre

 

Om Let´s Be Green, ideen og drømmen blev til i sommeren 2016. Det var her hele drømmen blomstrede om en webshop fyldt med sundhed, vitalitet og økologi. Let´s Be Green er stiftet og ejet af Trine Hvornum. Det hele startede i min uddannelse som Holistisk kostvejleder på Kostakademiet, som er en 2 årig uddfannelse. Hvor hele uddannelsen specialisere sig i kostplaner til diverse forskellige gener, allergier, sygdomme og meget mere end kun "bare" slankeprogrammer. Jeg har altid været bevidst om sundhed sat meget stor pris på økologi. Men der åbnede min verden sig yderligere mere over for alle de allergener der findes så som gluten, laktose og soja mm. Samt også en hel del mere vegansk.

 

Ved siden af webshoppen har Trine Hvornum Patienter da hun også er holistisk Biomediciner samt Holistiske kostvejledninger, hvor hun kan rådgive om alle de forskellige sunde produkter samt lave kostplaner. Læs mere under kostvejledning.

Næste skridt på vejen er en igangværende uddannelse som Alternativ Biomediciner.

Let´s Be Green ligger stor vægt på sundhed, og arbejder konstant på at optimere sortimentet og større udvalg.