Glutenfri Blinis

Glutenfri Blinis

Trine Hvornum

Lækre glutenfri blinis er en perfekt lækker midddagmad hvor man rigtig skal hygge sig. De glutenfri blinis er også gode til brunchbordet, madpakken eller picniken. glutenfri blinis er en perfekt let anretning som forret måske. 

Glutenfri blinis kan bruges på mange måder

En glutenfri blinis kan bruges på mange måder, og ikke kun til stenbiderrogn og rødløg. Vi bruger dem til pesto, hummus, avocado, forskelige vegan spread, toppet med reven gullerødder og rødbede, roucola, rødløg, citronperler (lavet på tang) og vores søn elsker dem med stenbiderogn på toppen, så det skal han da have. Vi elsker at pynte de glutenfri blinis, og sidde og hygge om dem ved afstensmaden. En middag vi bliver mætte at på den lette måde. Faktisk så sidder vi længere om bordet og hygger, og vores børn er vilde med dem. Det er faktisk dem der kan spise flest, og tro det eller ej, men de er vilde med rødløg på denne måde. De er også gode med syltede rødløg på toppen.


Kan fryses: Ja
Antal: 30 stk.

Ingredienser:

 

    Fremgangsmåde:

    1. Bland alle tørprodukterne i en skål
    2. tilsæt dernæst glutenfri surdej
    3. Del ægget i blomme og hvider.
    4. Kom æggehviden på køl.
    5. Smelt smøret
    6. Bland den tørre blaning med æggeblommen og plantemælk.
    7. Tag æggehviden ud af køleskabet og pisk den til den er helt stiv.
    8. Bland æggehviden sammen med dejen forsigtigt med en dejskraber.
    9. Kom den smeltede smør fordigt i dejen og vend forsigtigt så den ikke ødelægges.
    10. Dejen er klar til at komme på panden.
    11. kom dejen på en blinis pande eller en almindelig pande i mindre små str.

    Pynt og server de lækre glutenfri blinis.

     

    Glutenfri blinis anrettet med grøntsager, hummus og spread.

    Glutenfri Blinis

    Glutenfri Blinis

    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige