Acai Nice creme

Trine Hvornum

Acai Nice creme - En virkelig super let is, som smager så fantastisk - 

Acai nice creme med friske blåbær. 

Tid i alt:15 min.
Antal: 2 pers.

 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • Start med at kom alle ingredienserne op i blenderen og blend det rigtig godt, og server den i fine skåle. 

Pynt: 

  • Pynt med friske blåbær og hakkede mandler.

Bedste blender her.

 

Mandler

Vitaminer: Vitamin A : Retinol og B- caroten, D : D3, D2, E, og K – Vitaminer B1 Thiamin, B2 Riboflavin, Niacin, B6, Pantothensyre, Biotin, Flolat, B12 og C – Vitamin.

Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Fosfor Selen Se, Calcium Ca, Magnesium Mg, Jern Fe, Zink Zn, Nikkel Ni, Chrom Cr Jod I, Kobber Cu og Phosphor P.

Aminosyrer: Leucin, Valin, Serin, Prolin, Alanin, Tryptofan, Cystin, Isoleucin, Methionin, Arginin, Asparaginsyre, Threonin, Glycin, Glutaminsyre og Histidin. Mandler indeholder så mange vildt sunde fedtstoffer. Fedtsyre som omega – 3 og 6. Mandler indeholder også en masse rigtig gode sunde kostfibre og samt proteiner, der mætter som et fint mellemmåltid.

Fakta:  Mandler stabilisere dit blodsukker. Mandler er en rigtig sund snack, og spis gerne 5 stk. mandler sammen med hvert stykke frugt - Så stabilisere den blodsukret. Spis mandler dagligt, dog max 30 g. Mandler er super godt for mave fedtet. Mandler skulle beskytte vores hjerte.

Læs mere →

Rabarber muffin - Glutenfri & Laktosefri

Trine Hvornum
Glutenfri og laktosefri rabarber muffin, med en masse omega3 fedtsyrer fra chiafrø, som også giver en masse gode fibre til fordøjelsen. Sukkerfri er de skam også.

Læs mere →

Chokolademousse med tofu

Trine Hvornum
Virkelig lækker vegansk chokolademousse lavet på tofu silk, den smager bare herligt. Den er både laktosefri, vegan, glutenfri, og kan sagtens laves uden sukker.

Læs mere →

Chokolade peanuts - Glutenfri & Laktosefri

Trine Hvornum
Glutenfri og Laktosefri Chokolade peanuts - Så er det chokolade tid. Der er altid perfekt at have hjemmelavede chokolader på køl, man kan aldrig vide hvornår man får brug for dem. De er super lette at lave. 

Læs mere →

Blåbær & Banan smoothie

Trine Hvornum
Blåbær er fyldt med vitaminer, mineraler samt antioxidanter. I de små blå bær finder du et godt tilskud A, B, C og E-vitamin. Blåbær indeholder gode fibre.

Læs mere →

Glutenfri Pizzabund

Trine Hvornum
Prøv denne lækre og super lette pizzadej. Den er helt uden gluten, laktose og er vegansk. Du får en let og luftig pizzabund

Læs mere →

Glutenfri Blinis

Trine Hvornum
Lækre glutenfri blinis er en perfekt lækker midddagmad hvor man rigtig skal hygge sig. De glutenfri blinis er også gode til brunchbordet, madpakken eller picniken. glutenfri blinis er en perfekt let anretning som forret måske. 

Læs mere →

Glutenfri Pizzabund - Let og luftig

Trine Hvornum
Her er et forslag til en krydret udgave af en glutenfri pizzabund. Denne glutenfri pizzadej er let og yderst lækker med en krydret smag. Den er helt fri for gluten og laktose, samt vegansk.

Læs mere →

Glutenfri Pandekager - De bedste pandekager

Trine Hvornum
Lækre, tynde glutenfri pandekager, perfekte til enhver lejlighed. Sukkerfri og fyldige til aftensmad.

Læs mere →

Glutenfri Spanskrør

Trine Hvornum
Har I nogensinde været et sted som Bakken eller Zoo og duftet de lækre spanskrør, selvom I ikke kan spise dem? Vi oplevede det samme, så vi besluttede at lave vores egne. De smagte fantastisk, især sammen med Naturli is med marcipansmag.

Læs mere →