Rødbedekage - Glutenfri & Laktosefri.

Trine Hvornum
lækker og luftig rødbede kage, vi er vilde med denne kage, og helt fantasitsk at den er fyldt med næring fra rødbede. Denne sunde kage er med rødbede, som man slet ikke kan smage. Den er glutenfri og laktosefri.

Læs mere →

Rugbrød der er lækkert, luftigt, glutenfri, laktosefri og vegan

Trine Hvornum
 Et virkelig lækkert rugbrød uden æg, gluten eller laktose. Det er så lækkert og luftigt. Lavet af alle de gode økologiske produkter. Fyldt med kostfibre og proteiner

Læs mere →

Kanelkage uden æg, gluten og laktose

Trine Hvornum
Kanelkage uden æg, gluten og laktose - Er du til lækre kager, men ikke ønsker eller tåler gluten, laktose og æg, så er denne kage helt perfekt. Den smager bare fantastisk.

Læs mere →

Surdej med fuldkornsrismel - Glutenfri & Vegan udgave

Trine Hvornum
Surdej med fuldkornsrismel - Glutenfri - Jeg har lært at lave surdej, som bruges i stedet for gær mm. Den er perfekt til både brød og kager. Jeg er vild med denne udgave på glutenfri suerdej, jeg synes det giver en lækker cremet konsistens

Læs mere →

Blomkålspizzabund – Glutenfri – Vegan – Laktosefri

Trine Hvornum
Sprød blomkåls pizza bund, lækkert alternativ til glutenfri og glutenfri bagning. pizzabunden der også elskes af børnene.

Læs mere →

Softkernerugbrød - Glutenfri - Laktosefri - Vegan

Trine Hvornum
Det bedste og blødeste softkernerugbrød i glutenfri og laksosefri udgave. Jeg er så vild med dette rugbrød, perfekt til madpakken, frokostbordet. Glutenfri rugbrød med en masse frø og kerner.

Læs mere →