Blåbær og Rødbede shot

Blåbær & Rødbedeshot

Trine Hvornum
Tilberedelsestid: 20 min.
Giver: 600 ml
 

Ingredienser:

  • 425 g Røde Æbler skåret i både (3 stk.) 
  • 115 g Rødbede skrællet og skåret i mindre stykker (1 stk.)
  • 150 g Citron uden skræl skåret i både (1 stk.).
  • 30 g Ingefærrod uden skræl
  • 8 g Gurkemejerod uden skræl
  • 200 g optøet vilde blåbær (blendes med juice).

Fremgangsmåde:

  • Vask og rens alle frugter og grøntsager, som anvist i ingredienslisten, skæres til i passende str. til din slow juicer.

TIPS:

  • Blendes efterfølgende med blåbær, så alle næringsstofferne fra blåbær kommer med.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige