Trøffelkugler - Glutenfri - Vegan - Laktosefri 50 stk.
Fantastisk lækre trøffelkugler lavet på havregryn, peanutbutter og sortebønner. De er glutenfri, laktosefri og vegan.
Ingredienser:
1 del:
- 100 g Peanutbutter i 50 små kugler, sæt den i fryseren til de er helt hårde.
- 2 dl Glutenfri havregryn.
- 2 tsk Kokosfibermel.
- 2 tsk Vaniljepulver.
- 8 spsk kokosmel.
- 3 dåser Sortebønner (drænet).
- 2 dl Kokosolie (smeltet).
- 2 spsk Peanutbutter.
- ca. 100 g Kakaopulver.
- 7 spsk Kokosblomst sirup
- 2 tsk Himalayasalt.
3. Del:
PYNT:
- 200 g Chokoladeknapper - Smeltet
- Pynt med 150 g hakkedde Hasselnødder.
FREMGANGSMÅDE:
- Start med peanutbutter som anvis øverst, så de kommer i fryseren.
- Kom 150 g Hasselnødder der har været i ovnen på 200 grader i 15 min, tril dem i et viskestykke så skallen falder af, hak dem groft. drys det over chokoladerne inden chokoladen størkner.
- Mål alle ingredienserne af inden du starter
- Kom alle ingredienserne i foodproceseren/blenderen til hele dejen er ensartet. Hvis du bruger en blender, så skal det nok være en blender med stav, så dejen jo ikke er flydenede.
- Når dejene er færdig, sæt den på køl i ca. 30 min.
- Smelt chokoladen over vandbad, tril kuglerne i chokoladen og pynt med hakkede hasselnødder
- sæt den på køl igen, og nyd den når chokoladen er størknet. Opbevares på køl i et tæt lukket glas eller lign.
TIP:
- De kan også formes som et æg, så de kunne være fine påskeæg
Tilføj en kommentar