Trøffelkugler - Glutenfri - Vegan - Laktosefri 50 stk.

Trøffelkugler - Glutenfri - Vegan - Laktosefri 50 stk.

Trine Hvornum

Fantastisk lækre trøffelkugler lavet på havregryn, peanutbutter og sortebønner. De er glutenfri, laktosefri og vegan.  

Ingredienser:

1 del:

  • 100 g Peanutbutter i 50 små kugler, sæt den i fryseren til de er helt hårde.
2. Del. trøffel "dejen"

3. Del:

PYNT:

FREMGANGSMÅDE:

  • Start med peanutbutter som anvis øverst, så de kommer i fryseren.
  • Kom 150 g Hasselnødder der har været i ovnen på 200 grader i 15 min, tril dem i et viskestykke så skallen falder af, hak dem groft. drys det over chokoladerne inden chokoladen størkner.
  • Mål alle ingredienserne af inden du starter
  • Kom alle ingredienserne i foodproceseren/blenderen til hele dejen er ensartet. Hvis du bruger en blender, så skal det nok være en blender med stav, så dejen jo ikke er flydenede.
  • Når dejene er færdig, sæt den på køl i ca. 30 min.
  • Smelt chokoladen over vandbad, tril kuglerne i chokoladen og pynt med hakkede hasselnødder
  • sæt den på køl igen, og nyd den når chokoladen er størknet. Opbevares på køl i et tæt lukket glas eller lign.

TIP:

  • De kan også formes som et æg, så de kunne være fine påskeæg

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige