
Rabarber muffin
Rabarber muffin - Start med at sæt ovnen på 180 grader. Start med at piske det bløde smør sammen med sukrin. Det skal piskes så det bliver lyst og luftigt. Gerne i 5 min. Dernæst piskes æggene i en af gangen, i 5 min. På høj hastighed. Når det er pisket færdigt, så kom Alpro i. Kværn sesamfrø i en kaffe mølle. Vask og skær top og bund fra rabarberne. Skær den i mindre stykker. Kom rabarber og citron saft i en lille gryde. Kog det i nogle få min, kun for at de skal blive lidt bløde. I en anden skål blandes der mel, både sesam, Fuldkornsrismel , chiafrø, vanilje pulver, bagepulver og reven citron skal. Huske inden da at vaske citronen godt og grundigt. Bland alle ingredienserne sammen. Kom det op i muffins forme, prik de vaskede blåbær ned i dejen. Bag den i ca 25 min.
Tilberedningstid - 50 MIN
12 STK.
Ingredienser
1 | Sukrin -Rød | 1 dl. |
|
2 | Smør -kærnet -øko | 150 g. |
|
3 | Æg - øko | 3 stk. |
|
4 | sojayoghurt | 2 dl. |
|
5 | Rabarber - øko | 300 g. |
|
6 | Vaniljepulver | 2 tsk. |
|
7 | Bagepulver -glutenfri | 2 stk. |
|
8 | Biogan - Fuldkornsrismel | 180 g. |
|
9 | Citron saft - samt fint reven skal | 1 stk. |
|
10 | Chiafrø | 1/2 dl. |
|
11 | Sesamfrø - kværnet på en kaffe mølle til mel. | 1 dl. |
Tilføj en kommentar