Chokolader med hakkedenødder.
Lækre chokolader med hakkede nødder, de er fyldt med sunde fedtstoffer fra alle de herlige nødder.
Opbevaring: På køl.
Tid i alt: 20 min.
Ingredienser:
- 200 g Chokoladeknapper (glutenfri og Vegan)
- 1/2 dl. Mandler.
- 1/2 dl. Hasselnødder.
- 1/2 dl. Pekannødder.
- 1/2 dl. Cashewnødder.
- 1/2 dl. Paranødder.
- 1/2 dl. Valnødder.
- 172 dl. Macadamianødder
- 1/2 dl Chiafrø.
- 1 dl. Kokosmel.
Fremgangsmåde:
- Smelt Chokoladen ved svag varme over et vandbad.
- Det er lettest hvis du hakker dem inden, så går det hurtigere.
- Husk der ikke må komme vand op til chokoladen.
- Hak nødderne groft, og kom dem evt. på en tør pande for at riste dem.
- Bland dem med chokoladen, kokosmel og chiafrø.
- Kom det på bagepapir i små toppe eller kom det i en beklædt bradepande, så kan man skære af den som en kage, og sæt det på køl, til den er stivnet helt.
Tilføj en kommentar