Chokolader med hakkedenødder.

Chokolader med hakkedenødder.

Trine Hvornum

Lækre chokolader med hakkede nødder, de er fyldt med sunde fedtstoffer fra alle de herlige nødder.

Opbevaring: På køl.
Tid i alt: 20 min.

 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Smelt Chokoladen ved svag varme over et vandbad.
  2. Det er lettest hvis du hakker dem inden, så går det hurtigere.
  3. Husk der ikke må komme vand op til chokoladen.
  4. Hak nødderne groft, og kom dem evt. på en tør pande for at riste dem.
  5. Bland dem med chokoladen, kokosmel og chiafrø.
  6. Kom det på bagepapir i små toppe eller kom det i en beklædt bradepande, så kan man skære af den som en kage, og sæt det på køl, til den er stivnet helt.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige