
Gulerodssuppe
Gulerodssuppe med ristede græskarkerner og pinjekerner - A good sour soup for the cold and wet time -
Fremgangsmåde
Start peeling all the carrots and cut them into smaller slices. Clean the door and cut it in smaller slices. Hak hvidløg, løg og chili. Husk på brugshandsker når du skærer chili ud. Find en stor gryde frem, og sautere Gulerødder, grønt, garlic, onion og chili. Der efter kommer du vand, salt, peber og Tamari soya ved. Lad det stå og simre ved let varme i 25 - 30 minutter. Blend den og smag den til med evt. yderligere salt og peber. Rist græskarner og pinjekerner on a dry pan with a little salt. - serveres side by side in a small bowl.
Tilberedningstid - 40 min.
4 personer
INGREDIENSER:
1 | Gulerødder | 1 kg. |
|
2 | Hvidløg | 4 stk. fodres. |
|
3 | porre | 1 stk. |
|
4 | Ingefær | 40 g. |
|
5 | Tamari | 1 spsk. |
|
6 | Spidskommen | 1 tsk. |
|
7 | Rødløg | 1 lille. |
|
8 | Peber | - |
|
9 | Himalaya salt | - |
|
10 | Vand | 1 1/2 liter |
|
11 | Kokosolie | Til at sautere grønsagerne i. |
|
12 | Græskarkerner | 50 g - med lidt salt. |
|
13 | Pinjekerner | 20 g. |
Hvidløg
Vitamin: E, B1, B2, Niacin, B6, Pantothensyre, Folat, og C - Vitamin.
Mineraler: Jernfe, Magnesium Mg, Calcium Ca, Natrium Na, Kalium K, Phosphor P, Kobber Cu, Zink Zn, Job I, Mangan Mn og Selen Se.
Aminosyrer: Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Cystin, Phenylalanin, Tyrosin, Threonin, Valin, Arginin, Histidin, Alanin, Asparaginsyre, Glutaminsyre, Glycin, Prolin og Serin.
Fakta: Hvidløg should in future help protect against premature birth. Hvidløg er Antibakterielt. Skulle beskytte hjertet. Indeholder allicin, og når hvidløget bliver knust omdannes det til allicin, der indeholder mest svovl. And just on this sulfur should say inhibit as well as prolong cancer.
Løg
Vitamin: A, E, B1, B2, Niacin, B6, Pantothensyre, Biotin, Folat og C-Vitamin.
Minaraler: Natrium Na, Nickel Ni, Calcium Ca, Kalium K, Magnesium Mg, Jern Fe, Zink Zn, Kobber Cu, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr og Selen Se.
Aminosyre: Serin, Prolin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Glycin, Alanin, Asparaginsyre, Glutaminsyre, Histidin, Arginin, Valin, Tryptofan, Tyrosin, Cystin, Methionin.
Fakta: Løg indeholder en masse kostfibre. Løg has a strong taste, disappears by cooking and frying. Løg giver modstår kraft til sygsomme. Løg fremmer fordøjelsen. Der findes ret mange sorter, hvide salatløg, rødløg mm. Løg indeholder en masse vand.
Tilføj en kommentar