Vegan Koldskål - på kun 10 min

Vegan Koldskål - på kun 10 min

Trine Hvornum

En super lækker koldskål lavet på vegan maner. Den har en virkelig frisk og lækker smag, lavet uden æg og komælk. Et rigtig børne hit herhjemme med friske bær og granola på toppen

Tid i alt: 
Antal: Giver 2 Liter.

 

Ingredienser:

  • 2 brikker Kokoscreme
  • 9 g Orgran egg replacer + 90 ml vand
  • 1 liter Risdrik med kokos
  • 2 tsk Vaniljepulver
  • 3 øko Citroner - Både saft og skræl
  • 1 øko Lime - Både saft og reven skæl
  • 2 øko appelsiner - Både saft og skræl
  • 1 dl Æblemost

Fremgangsmåde:

  1. Start med at pisk OrgraN egg replacer sammen med 90 ml vand, dernæst pisk det sammen med kokoscremen, tilsæt vaniljepulver, reven skal og saft fra både citron og appelsin.
  2. Sidst med ikke mindst 1 liter risdrik med kokos smag, rør det godt rundt i en rørermaskine eller med en kraftig håndmixer, så der ikke er nogen klumper i fra kokoscremen.
  3. Server med frisk mynte, friske bær, kammerjunker, tvebakker og/eller granola.

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige