Daddelrulle med nødder & raw kakaopulver

Daddelrulle med nødder & raw kakaopulver

Trine Hvornum

Figenpålæg som man kender, perfekt til madpakken eller som en snack. Mangler du en lille snack eller som pålæg til madpakken, så skal du klart prøve at lave denne. Den er uden tilsat raffineret sukker og smager fantastisk på brødet eller som en lille snack.

Opbevaring: På køl.
Antal: 1 Stor eller 2 små ruller.

 

Ingredienser:

Framgangsmåde:

  1. Start med at rist birkes på en tør og varm stegepande, bare til de bliver lidt mere sprøde.
  2. Tag birkes af den varme stegepande og skru lidt ned, smelt kærnet smør eller kokos olie.
  3. Blend dadlerne groft og kom dem på den varme pande, rør godt rundt så de ikke brænder på, mens de lige står lidt på panden, så blend alle nødderne groft og kom dem på panden sammen med dadlerne, lad den stå og sautere i små 5 min.
  4. Kom daddelmassen op i en rørermaskine sammen med kakaopulver og birkes.
  5. Sørg for at hele daddelmassen bliver blandet godt rundt, lad det køle lidt af og rul der efter en rulle.
  6. Dyp den under vandhanen, og rul den i kokosmel.
  7. Lad den køle af og stivne i køleskabet.

Snack: Ønsker du den som snack så lav mindre små ruller eller rul daddelmassen ud mellem bagepapir og skær det ud i passende størrelse og pynt med kokosmel.

Tip: Bland med fordel også lakridspulver i, det smager fantastisk sammen med kakaosmagen.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige