Chokolade & Maca morganmad/dessert.

Chokolade & Maca morganmad/dessert.

Trine Hvornum

Chokolade og Maca moegenmad/dessert, den smager så lækkert og der er så mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler i.

Tid i alt: 10 min. 
Antal: 1 pers.

 

Ingredienser:

Natten over:

  • 1/2 dl. Chiafrø.
  • 1 1/2 dl. Mandelmælk uden sukker.

Dagen efter:

  • 2 spsk. Rå kakaopulver.
  • 2 tsk. Macapulver.
  • 1 spsk. Mandelproteinpulver.
  • 2 spsk. Cacaonibs.
  • 2 dl. Alpro Neutral Sojayoghurt.
  • 6 stk. Pekannødder.
  • 2 stk. 90 % Chokolade.
  • 8 stk. Friske Hindbær.
  • Lidt Citromelisseblade.

Fremgansmåde:

  1. Start med at sæt Mandel mælk og chiafrø på køl natten over.
  2. Rør det godt rundt, så det ikke klumper sig sammen.
  3. Dagen efter blander du det sammen med Maca pulver, mandelprotein og kakao pulver.
  4. Pynter med soja yoghurt, groft hakket chokolade og pekannødder der er knust i hånden.
  5. Tilføj lækre friske lækre økologisk hindbær.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige