Kanelsnegle uden sukker

Glutenfri Kanelsnegle uden sukker.

Trine Hvornum

 

Glutenfri Kanelsnegle uden sukker, og laktose. - Lækre kanelsnegle.

Tid i alt: 70 min.
Bagetid: 20-25 min.
Antal: 20 stk.

 

Ingredienser:

 Kanal snask:

Pensling: 

  • 1 Æg.

Fremgangsmåde:

  • Lun mandelmælken let i en gryde, tilsæt gæren og rør den helt ud.
  • Smelt smøren i, og tag det af varmen.
  • I en anden skål blander du mel, sukrin, kardemomme og salt sammen.
  • Kom æg i massen sammen med mælke og gær.
  • Rør det godt sammen på en røremaskine.
  • Lad de stå og hæve et lunt sted i 50 min.

Kanel snask

  • Bland alle ingredienserne sammen med fingrene, sådan at det hele bliver blandet rigtig godt sammen.
  • Når dejen har hævet i 30 min, fordel lidt mel på bordet, og rul dejen ud, til en stor firkant, fordel kanelsnasken ud på dejelen.
  • Rul den sammen, og skær den i ca. 1 - 1 1/2 cm tykkelse.
  • Læg dem på bage pladen og pensel dem med et sammen pisket æg.
  • Tænd ovnen på 210 grader.
  • Lad kanelsneglene efterhæve i 15 min.
  • Bag dem i ovnen på 210 grader.
  • Bages i 20 - 25 min

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige