Glutenfri Kanelsnegle uden sukker.
Glutenfri Kanelsnegle uden sukker, og laktose. - Lækre kanelsnegle.
Tid i alt: 70 min.
Bagetid: 20-25 min.
Antal: 20 stk.
Ingredienser:
- 50 g Gær.
- 3 dl Mandelmælk uden sukker.
- 2 Æg.
- 100 g Vegan blok Naturlig (smør).
- 1 tsk. Kardemomme.
- 1 tsk. Himalaya salt.
- 1 Spsk. Sukrin Rød.
- 700 g Fuldkornsrismel.
Kanal snask:
- 3 spsk. Kanel.
- 150 g Vegan Blok Naturli.
- 100 g Sukrin Gold.
Pensling:
- 1 Æg.
Fremgangsmåde:
- Lun mandelmælken let i en gryde, tilsæt gæren og rør den helt ud.
- Smelt smøren i, og tag det af varmen.
- I en anden skål blander du mel, sukrin, kardemomme og salt sammen.
- Kom æg i massen sammen med mælke og gær.
- Rør det godt sammen på en røremaskine.
- Lad de stå og hæve et lunt sted i 50 min.
Kanel snask
- Bland alle ingredienserne sammen med fingrene, sådan at det hele bliver blandet rigtig godt sammen.
- Når dejen har hævet i 30 min, fordel lidt mel på bordet, og rul dejen ud, til en stor firkant, fordel kanelsnasken ud på dejelen.
- Rul den sammen, og skær den i ca. 1 - 1 1/2 cm tykkelse.
- Læg dem på bage pladen og pensel dem med et sammen pisket æg.
- Tænd ovnen på 210 grader.
- Lad kanelsneglene efterhæve i 15 min.
- Bag dem i ovnen på 210 grader.
- Bages i 20 - 25 min
Tilføj en kommentar