Glutenfri & laktosefri  Knækbrød

Glutenfri & laktosefri Knækbrød

Trine Hvornum

Knækbrød i glutenfri og laktosefri udgave, fyldt med kerner og frø samt fidre der giver en mæthed og fylde.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 170 grader
  2. Vej alle ingredienserne af.
  3. Kom alle sesamfrø, hørfrø, chiafrø, græskarkerner, fiberhusk og salt i skålen.
  4. Rør det rundt.
  5. Kom æggene i og rør godt.
  6. Tag 2 stykker bagepapir, og dejen ind i mellem.
  7. Brug en kagerulle og rul dem tynde.
  8. Skær ud i den passende str.
  9. Bag den ved 170 grader, til de er sprøde samt har fået lidt farve.
  10. Brug dem til morgenmad, snack eller frokost.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige