Glutenfri & laktosefri Knækbrød
Knækbrød i glutenfri og laktosefri udgave, fyldt med kerner og frø samt fidre der giver en mæthed og fylde.
- 100 g Sesamfrø
- 100 g Hørfrø
- 100 g Græskarkerner
- 100 g Chiafrø
- 4 stk. Økologisk æg
- 3 Spsk Loppefrøskaller
- 1 stk. Himalayasalt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 170 grader
- Vej alle ingredienserne af.
- Kom alle sesamfrø, hørfrø, chiafrø, græskarkerner, fiberhusk og salt i skålen.
- Rør det rundt.
- Kom æggene i og rør godt.
- Tag 2 stykker bagepapir, og dejen ind i mellem.
- Brug en kagerulle og rul dem tynde.
- Skær ud i den passende str.
- Bag den ved 170 grader, til de er sprøde samt har fået lidt farve.
- Brug dem til morgenmad, snack eller frokost.
Tilføj en kommentar