Glutenfri & laktosefri  Knækbrød

Glutenfri & laktosefri Knækbrød

Trine Hvornum

Knækbrød i glutenfri og laktosefri udgave, fyldt med kerner og frø samt fidre der giver en mæthed og fylde.

  • 100 g Sesanfrø
  • 100 g Høtfrø
  • 100 g Græskarkerner
  • 100 g Chiafrø
  • 4 stk. Økologisk æg
  • 3 Spsk Loppefrøskaller, fine
  • 1 stk. Himalayasalt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 170 grader
  2. Vej alle ingredienserne af.
  3. Kom alle sesamfrø, hørfrø, chiafrø, græskarkerner, fiberhusk og salt i skålen.
  4. Rør det rundt.
  5. Kom æggene i og rør godt.
  6. Tag 2 stykker bagepapir, og dejen ind i mellem.
  7. Brug en kagerulle og rul dem tynde.
  8. Skær ud i den passende str.
  9. Bag den ved 170 grader, til de er sprøde samt har fået lidt farve.
  10. Brug dem til morgenmad, snack eller frokost.
 
 
 
 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige