
Knækbrød - Sukkerfri - Laktosefri - Glutenfri
Knækbrød - Sukkerfri - Laktosefri - Glutenfri - Tænd ovnen på 170 grader - Vej alle ingredienserne af. Kom alle sesamfrø, hørfrø, chiafrø, græskarkerner, fiberhusk og salt i skålen. Rør det rundt. Kom æggene i og rør godt. Ta 2 stykker bagepapir, og dejen ind i mellem. Brug en kagerulle og rul dem tynde. Skær ud i den passende str.Bag den ved 170 grader, til de er sprøde samt har fået lidt farve. Brug dem til morgenmad, snack eller frokost.
Ingredienser
1 | Sesamfrø | 100 g. | |
2 | Hørfrø | 100 g. | |
3 | Græskarkerner | 100 g. | |
4 | Chiafrø | 100 g. | |
5 | Æg | 4 æg. | |
6 | Loppefrøskaller - fin | 3 spsk. | |
7 | Himalaya Salt | 1 tsk. |
Tilføj en kommentar