Kikærtedip - Glutenfri - Laktosefri - Vegan

Kikærtedip - Glutenfri - Laktosefri - Vegan

Trine Hvornum

Kikærtedip - Glutenfri - Laktosefri - Vegan, super lækker dip til gulerod, agurk, bladselleri, til pomfritterne, chips eller brug den over din tærte. Den er fyldt med lækker smag. Vi prøvede den i vores pitabrød, og den er faktisk blevet fast inventar i køleskabet. Kikærtedip tager et split sekund at lave, så lettere kan det ikke være at få en sundere og mere smagsfuld dip til din mad.Lettere kan det da ikke være at lave en lækker dip til dine grønsager eller mad. Let måde at få flere grønsager i børnene på med lidt dip.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Hæld et helt glas kikærter med væske op i en blender, og blend det så den bliver glat og fin sammen med olivenolie og glutenfri ketchup.
  2. Når den er blevet fin og glat, så bland alle krydderierne i og rør den godt rundt.
  3. Hak krydderurter som basilikum er også et hit i denne dip.
  4. Lettere kan det da ikke være at lave en lækker dip til dine grøntsager eller mad.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige