Chokoknas - Glutenfri

Chokoknas - Glutenfri

Trine Hvornum

Chokoknas - Glutenfri - Så er det chokolade tid. Der er altid perfekt at have hjemmelavede chokolader på køl, man kan aldrig vide hvornår man får brug for dem. De er super lette at lave.

Tid i alt: 20 min.

Ingredienser:

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelt kokosolie ved svag varme i en lille gryde, og kom de øvrigt ingredienser ved.
  2. Lad det smelte helt.
  3. Kom chokolademassen over i en skål, og hæld cornflakes - Glutenfri henover, og rør det rundt.
  4. Beklæd en bageplade, form eller andet der kan komme på køl eller i fryseren.
  5. Jeg har en smart silicone plade der er en lille fordybning på, som er en lille cm høj, det passer perfekt som en stor plade chokolade. Min er fra Mette Blomsterberg. 
  6. Sæt den i fryseren eller på køl til de er stivnet. når chokoladepladen er stivnet, bræk den i passende størrelser, og kom dem i et opbevarings glas.

Opbevaring: 

  • Opbevares på køl, da de smelter ved stuetemperatur. Nyd lækre chokolader med knas i, der smelter på tungen.



    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige