
Kartoffelmos med rodfrugter
Start med at skræl og vask alle rodfrugterne, bagekartofler, persille og gulerødder. Skær i mindre stykker, så går det hurtigere med at koge det. Når de er blevet bløde, hæld da vandet fra - evt. gem noget af det i stedet for mandelmælk. Mos det godt, brug evt. en håndblender, så der ikke er klumper i. Tilsæt smør eller kokosolie, salt og peber. Den perfekte efterårs og vinter mad.
Tilberedningstid – 40 min.
4 personer – som tilbehør
Ingredienser
1 | Bagekartofler | 3 store. |
|
2 | Gulerødder | 15 - 20 stk. - alt efter str |
|
3 | Pastinakker | 3 stk. |
|
4 | Persillerødder | 3 Stk. |
|
5 | Bredbladet persille | Det der svarer til en stor potte. |
|
6 | Mandelmælk - sukkerfri | Alt efter den rigtige konsistens. |
|
7 | Rigtig Kærnet smør, kokosolie eller kokos ghee | En ordenlig klat. |
|
8 | Himalayasalt | - efter smag |
|
9 | Peber | - |
Tilføj en kommentar