Kartoffelmos med rodfrugter
Kartoffelmos med rodfrugter, perfekt til det kolde efterår eller vinter.
Tid i alt: 40 min.
Antal: 4 personer – som tilbehør
Ingredienser:
- 3 Store Bagekartofler.
- 15 - 20 stk Gulerødder
- 3 stk. Pastinakker.
- 3 stk. Persillerødder
- 1 Bakke Bredbladet persille.
- Alt efter konsistens - Mandelmælk uden tilsat sukker.
- 50 g Naturlig Vegan Blok (smør).
- Himalaya salt efter smag
- Friskkværnet peber efter smag
- Start med at skræl og vask alle rodfrugterne, bagekartofler, persille og gulerødder.
- Skær i mindre stykker, så går det hurtigere med at koge det.
- Når de er blevet bløde, hæld da vandet fra - evt. gem noget af det i stedet for mandelmælk.
- Mos det godt, brug evt. en håndblender, så der ikke er klumper i.
- Tilsæt smør eller kokosolie, salt og peber.
Tilføj en kommentar