Kartoffelmos med rodfrugter

Kartoffelmos med rodfrugter

Trine Hvornum

Kartoffelmos med rodfrugter, perfekt til det kolde efterår eller vinter. 

 

Tid i alt: 40 min.
Antal: 4 personer – som tilbehør

 

Ingredienser:

  1. 3 Store Bagekartofler.
  2. 15 - 20 stk Gulerødder
  3. 3 stk. Pastinakker.
  4. 3 stk. Persillerødder
  5. 1 Bakke Bredbladet persille.
  6. Alt efter konsistens - Mandelmælk uden tilsat sukker. 
  7. 50 g Naturlig Vegan Blok (smør).
  8. Himalaya salt efter smag
  9. Friskkværnet peber efter smag
Fremgangsmåde:
    • Start med at skræl og vask alle rodfrugterne, bagekartofler, persille og gulerødder.
    • Skær i mindre stykker, så går det hurtigere med at koge det.
    • Når de er blevet bløde, hæld da vandet fra - evt. gem noget af det i stedet for mandelmælk.
    • Mos det godt, brug evt. en håndblender, så der ikke er klumper i.
    • Tilsæt smør eller kokosolie, salt og peber.

     

    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige