
Mayonnaise
Mayonnaise - En lækker hjemmelavet mayo! Den sidder måske ikke i skabet første gang, men prøv bare igen. Det hele drejer sig om piske arbejdet. Star med at pisk æggeblommerne rigtig godt med 1/2 spsk. urtesalt, lige indtil massen begynder at bliver flot hvid. Så tilsætter du olivenolie i en tynd stråle, alt imens du pisker der ud af. Det er så lige her det er rigtig vigtigt, at det har samme temperatur, sådan at det ikke skilles ad. Dernæst skal der tilsættes eddike, du pisker videre. Så tilsættes til salt og peber.... mens du stadig pisker der ud af. Pisk... Pisk... og pisk Smag til med citronsaften.
Tilberedningstid – 20 min.
1 Glas.
INGREDIENSER:
1 | Æggeblommer - stuetemperatur | 12 stk. |
|
2 | Himalayasalt | 1/2 spsk. |
|
3 | Citron | Ca.2 spsk. |
|
4 | Olivenolie - af god økologisk kvalitet - gerne ekstra jomfru. | op til 14 dl. |
|
5 | Æblecidereddike. | 2 spsk. |
|
6 | Peber | - |
|
Tilføj en kommentar