Kanel & Ingefær Smoothie

Kanel & Ingefær Smoothie

Trine Hvornum

Kanel & Ingefær smoothie.

Tilberedelsestid: 10 min.                                                                                                     Mængde: 500 ml.

Ingredienser:                                                                                                              60 g Banan uden skræl - Frost (½ banan).                                                              100 g Rødbede uden skræl (1 mellemstor).                                                                50 g Appelsin uden skræl (1 stk.)                                                                                ½ tsk. kanel                                                                                                                  10 g Ingefærrod uden skræl.                                                                                           2-3 dl vand eller Mandelmælk

Fremgangsmåde:

Mål alle ingredienserne som anført i ingredienslisten, vask, skræl og skær i grove stykker og blend til en ensartet væske. ønskes mere fast tilsæt mindre væske hvis der evt. ønskes en smoothie bowl. 

Nydes kold, gerne med isterninger i.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige