Hasselnøddekugler med Chokolade & Rødbedepulver 40 stk.

Hasselnøddekugler med Chokolade & Rødbedepulver 40 stk.

Trine Hvornum

Hasselnøddekugler med aronia og rødbepulver. Lækre rawkugler der er laktosefri, sukkerfri, glutenfri og vegan.

Antal: 40 stk.
Opbevaring: I en tæt sluttet boks, på køl.

    Ingredienser:

    • 100 g Hasselnøddemel.
    • 120 g Hakket Chokolade - jeg brugte Chokolade dråber.
    • 50 g Kakaopulver.
    • 20 g Rødbedepulver.
    • 25 g Aronia pulver.
    • 50 g Hasselnøddesmør.
    • 50 g Mandelsmør - Hvid.
    • 50 g Kokosolie.
    • 2 dl Glutenfri Havregryn - Blendet eller mast godt mellem fingrene..

    Fremgangsmåde:

    • Bland alle de tørrer ingredienser som som anført i en røreskål, bland det godt sammen med en ske.
    • Bland der næst alle de våde ingredienser i og lade en rører maskine mix det sammen Jeg brugte en Kitchen aid
    • Tril kuglerne og sæt dem på køl

      FORSLAG TIL PYNT:

      • Rødbedepulver.
      • Hindbærstøv.
      • Hakkede hasselnødder (smager godt hvis de har været i ovnen og fjernet skallen.
      • Kokosmel.
      • Raw kakaopulver.
      • Krymmel.

       

      Tilføj en kommentar

      *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige