Hasselnøddekugler med Chokolade & Rødbedepulver 40 stk.
Hasselnøddekugler med aronia og rødbepulver. Lækre rawkugler der er laktosefri, sukkerfri, glutenfri og vegan.
Antal: 40 stk.
Opbevaring: I en tætsluttet boks, på køl.
Ingredienser:
- 100 g Hasselnøddemel.
- 120 g Hakket Chokolade
- 50 g Kakaopulver.
- 20 g Rødbedepulver.
- 25 g Aronia pulver.
- 50 g Hasselnøddesmør.
- 50 g Mandelsmør - Hvid.
- 50 g Kokosolie.
- 2 dl Glutenfri Havregryn - Blendet eller mast godt mellem fingrene.
Fremgangsmåde:
- Bland alle de tørrer ingredienser som som anført i en røreskål, bland det godt sammen med en ske.
- Bland der næst alle de våde ingredienser i og lade en rører maskine mix det sammen i en røremaskine.
- Tril kuglerne og sæt dem på køl.
Forslag til røremaskiner, findes HER.
FORSLAG TIL PYNT:
- Rødbedepulver.
- Hindbærstøv.
- Hakkede hasselnødder (smager godt hvis de har været i ovnen og fjernet skallen.
- Kokosmel.
- Kakaopulver.
- Krymmel.
Tilføj en kommentar