Koldskål - Vegan & Laktosefri - Sødet med kokosblomstnektar
Sol og sommer, så skal der bare koldskål til, denne opskrift er vegansk og uden tilsat summer. Den er let og lige til at lave.
Antal: Giver 5 liter.
INGREDIENSER:
- 2 x Alpro Neutral yoghurt (2x750ml)
- 2 x Alpro flødeskum - Pisket til flødeskum
- 2 Liter x Sojamælk
- 4 tsk. Vaniljepulver
- 1 x Kokosfløde - Reneé Voltaire - økologisk
- 5 stk. Citroner - Saft, frutkød og fint reven skal
- 1 stk. Lime - Saften, frugtkød og fint reven skal
- 2 Appelsiner - Saft, frugtkød og fint reven skal
- 4 spsk. Kokosblomst sirup
- 2 dl Æblejuice/æblemost
FREMGANGSMÅDE:
- Start med at pist alprofløde til flødesmum.
- Tilsæt vaniljepulver
- Tilsæt kokosfløde før godt rundt i røremaskinen
- Vask citron og lime. Riv skal fra citron, pres saften og kom det i rørermaskinen
- Tilsæt, rismælk, yoghurt samt æblejuice.
- Smag til med kokosblomst nektar - Den mængde jeg brugte passede perfekt synes jeg.
- Sæt den på køl gerne en time inden servering, så den kan nå at blive kold.
MÆNGDE:
- Denne opskrift giver hele 5 liter, jeg laver altid en del dag de med garanti gerne vil have det til morgenmad imorgen tidlig
- Ønsker du almindelig mængde, bare halver opskriften
Serveringsforslag::
- Friske bær
- Frisk skåret frugt
- Granola
- Kammer junker
- lidt frisk mynte og/eller citronmelisse
Tilføj en kommentar