Koldskål - Vegan & Laktosefri - Sødet med kokosblomstnektar

Koldskål - Vegan & Laktosefri - Sødet med kokosblomstnektar

Sol og sommer, så skal der bare koldskål til, denne opskrift er vegansk og uden tilsat summer. Den er let og lige til at lave.

Antal: Giver 5 liter.

INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅDE:

  1. Start med at pist alprofløde til flødesmum.
  2. Tilsæt vaniljepulver
  3. Tilsæt kokosfløde før godt rundt i røremaskinen
  4. Vask citron og lime. Riv skal fra citron, pres saften og kom det i rørermaskinen
  5. Tilsæt, rismælk, yoghurt samt æblejuice.
  6. Smag til med kokosblomst nektar - Den mængde jeg brugte passede perfekt synes jeg.
  7. Sæt den på køl gerne en time inden servering, så den kan nå at blive kold.

MÆNGDE:

  • Denne opskrift giver hele 5 liter, jeg laver altid en del dag de med garanti gerne vil have det til morgenmad imorgen tidlig
  • Ønsker du almindelig mængde, bare halver opskriften

Serveringsforslag::

  • Friske bær
  • Frisk skåret frugt
  • Granola 
  • Kammer junker
  • lidt frisk mynte og/eller citronmelisse