Grøn detox juice

Grøn detox juice

Trine Hvornum

Grøn detox juice - Grønne grønsager er rigtig gode til detox. I denne er der spinat og broccoli, som begge har en masse gode egenskaber. 

Ingredienser:

  • 1 Bakke Spinat.
  • 1 Brokkoli med stok.
  • 2 stk. Lime
  • 4 stk. Kiwi.
  • 4 stk. Pære
  • 3 cm Ingefær.

Fremgangsmåde.

  • Start med at vask alle grønsagerne og frugterne, rens den alle fra skræl og kerner, skær dem ud i passende størelse til din juicer.  
  • Kiwi kan sagtens tages med skrællen på - og man kan faktisk også spise skrællen på en kiwi - hvis den selvfølgelig er økologisk.
  • Juice alle grøntsagerne og frugten.
  • Hæld den op i et glas, og nyd med isterninger i.

Slow Juicer:

Witt by Kuvings B6200S Slow Juicer

Kiwi

Vitaminer: A, B-caroten E, B1, B2, B6, Folat, C-vitamin.

Mineraler: Kalium K, Magnesium Mg, Natrium Na, Calcium Ca, Phosphor P,Jern Fe, Nikkel Ni, Selen Se, Jod I, Zink Zn.

Aminosyre: Serin, Isoleucin, Cystin, Prolin, Glycin,  Aladin, Tyrosin, Methionin, Valin, Histidin, Tryptofan, Asparaginsyre.

Fakta: Det siges at kiwi skulle være godt for ens søvn. Den er fyldt med antioxidanter, og mere c-vitamin end der findes i appelsiner. Der er ca 98 mg C-vitamin i en kiwi, og der er kun ca 60 mg i en appelsin. Skrællen kan også sagtens spises hvis du husker at købe den økologisk, den er i øvrigt fyldt med en masse rigtig gode kostfibre. Der er også enzymer at finde i en kiwi. De sorte små frø i kiwien er spækket med alfalinolsyre, der er en særlig omega-3 fedtsyre, og lige den er godt for at holde hjertet i takt mod hjerte kar sygdomme.

Spinat

Vitaminer: A - vitamin - retinol og betacaroten. D, E, -alfa - tokoferol og k - vitamin. B1 thiamin, B2 riboflavin, niacin, B6, pantothensyre, B8 biotin, folat, B 12 og C - vitamin.

Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Magnesium MG, Phosphor P, Jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se, og Nikkel Ni.

Aminosyre: Isoleucin, Lysin, cystin, Valin,Alanin, Serin, Prolin, Methionin, Glutaminsyre, Arginin, Phenylalanin, Tyrosin,Tryptofan og Histidin

Kulhydrater: Stivelse, Sukkerartern Glucose, saccharose og fructose

Fakta: Spis dig stærk i spinat, den er spækket med alle disse dejlige næringsstoffer som nævnt oven for. Så der er ingen grund til at springe over her. Du bliver fyldt op med antioxidanter der vil noget.Skulle efter sigende sænke blodtrykket. Sundt for huden samt neglene. Det skulle være med til at styre diabetes, samt sænke blodsukkerniveauet og øge insulinfølsomheden. Grønne grønsager holder altid til hos favoritterne, der ved hvad de gør for deres krop, og de vil kun deres krop det godt. Alle disse egenskaber medvirker til at sundt vægttab.

Broccoli

Vitaminer: A, B-caroten, E, K, B1, B2, Niacin, B6, Phantothensyre, Biotin, Folat og C-vitamin.

Mineraler: Natrium Na, Kalium k, Calcium Ca, Magnesium Mg, Phosphor P, Jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se, Nikkel Ni.

Aminosyrer: Isoleucin, Leucin, Lysin Methionin, Cystin, Phenylalanin, Threonin, Tryptofan, Valin, Arginin og Histidin.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige