Glutenfri og laktosefri peanut og choko cookies, de smager himmelsk, De er lavet uden raffineret sukker, havregryn og fuldkornsrismel, samt med glutenfri og laktosefri chokoladeknapper fra callebaut populære chokolade.
Bagetid:
Kan fryses: Ja
Antal: 50 stk.
Ingredienser:
- 80 g Brun Farin
- 200 g Kokossukker
- 100 g Veganblok (smør)
- 1 Æg
- 2 spsk Peanutbutter
- 100 g Chokoladeknapper Laktosefri og Glutenfri.
- 70 g Peanuts saltede.
- 1 tsk Glutenfri Bagepulver
- 1/2 tsk. Natron
- 1 tsk. Himalaya salt
- 2 tsk. Vaniljepulver
- 50 g Glutenfri Havremel
- 50 g Glutenfri Havregryn
- 200 g Fuldkornsrismel
Fremgangsmåde:
- Kom Brun farin, kokkosukker og æg op i en røremaskine, på højeste hastighed.
- Kom blød smør ved
- Tilsæt peanutbutter
- Bland alle de tørre ingredisenser sammen, mel, Glutenfri Havregryn, himalayasalt, vaniljepulver, peanuts, bagepulver, natron, salt og chokoladeknapper.
- Blad æggemassen sammen med den tørre del.
- Sæt dejen på køl i mindst 30 min. jeg synes det er lettest at forme kuglerne når dejen er mere fast.
- Sæt ovnen på varmluft 220 grader
- Form det til 50 lige store kugler.
- fordel den på flere bageplader så de ikke er så tæt
- Bag dem i 10-12 min. Til de har den gyldne farve. Hold altid øjen med ovnen da ovne kan varne forskelligt.
- Lad dem køle af på en rist.
Ovn:
- 220 Grader Varmluft
Pynt:
- Pynt evt. med et par striber shokolade og saltede peanuts