Glutenfri Peanut & Choko cookies

Glutenfri Peanut & Choko cookies

Trine Hvornum

Glutenfri og laktosefri peanut og choko cookies, de smager himmelsk, De er lavet uden raffineret sukker, havregryn og fuldkornsrismel, samt med glutenfri og laktosefri chokoladeknapper fra callebaut populære chokolade.

Bagetid:
Kan fryses: Ja
Antal: 50 stk.


Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Kom Brun farin, kokkosukker og æg op i en røremaskine, på højeste hastighed.
  2. Kom blød smør ved
  3. Tilsæt peanutbutter
  4. Bland alle de tørre ingredisenser sammen, mel, Glutenfri Havregryn, himalayasalt, vaniljepulver, peanuts, bagepulver, natron, salt og chokoladeknapper.
  5. Blad æggemassen sammen med den tørre del.
  6. Sæt dejen på køl i mindst 30 min. jeg synes det er lettest at forme kuglerne når dejen er mere fast.
  7. Sæt ovnen på varmluft 220 grader
  8. Form det til 50 lige store kugler.
  9. fordel den på flere bageplader så de ikke er så tæt
  10. Bag dem i 10-12 min. Til de har den gyldne farve. Hold altid øjen med ovnen da ovne kan varne forskelligt.
  11. Lad dem køle af på en rist.

Ovn:

  • 220 Grader Varmluft

Pynt:

  • Pynt evt. med et par striber shokolade og saltede peanuts

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige