Glutenfri Peanut & Choko cookies
Glutenfri og laktosefri peanut og choko cookies, de smager himmelsk, De er lavet uden raffineret sukker, havregryn og fuldkornsrismel, samt med glutenfri og laktosefri chokoladeknapper fra callebaut populære chokolade.
Bagetid:
Kan fryses: Ja
Antal: 50 stk.
Ingredienser:
- 80 g Brun Farin
- 200 g Kokossukker
- 100 g Veganblok (smør)
- 1 Æg
- 2 spsk Peanutbutter
- 100 g Chokoladeknapper Laktosefri og Glutenfri.
- 70 g Peanuts saltede.
- 1 tsk Glutenfri Bagepulver
- 1/2 tsk. Natron
- 1 tsk. Himalaya salt
- 2 tsk. Vaniljepulver
- 50 g Glutenfri Havremel
- 50 g Glutenfri Havregryn
- 200 g Fuldkornsrismel
Fremgangsmåde:
- Kom Brun farin, kokkosukker og æg op i en røremaskine, på højeste hastighed.
- Kom blød smør ved
- Tilsæt peanutbutter
- Bland alle de tørre ingredisenser sammen, mel, Glutenfri Havregryn, himalayasalt, vaniljepulver, peanuts, bagepulver, natron, salt og chokoladeknapper.
- Blad æggemassen sammen med den tørre del.
- Sæt dejen på køl i mindst 30 min. jeg synes det er lettest at forme kuglerne når dejen er mere fast.
- Sæt ovnen på varmluft 220 grader
- Form det til 50 lige store kugler.
- fordel den på flere bageplader så de ikke er så tæt
- Bag dem i 10-12 min. Til de har den gyldne farve. Hold altid øjen med ovnen da ovne kan varne forskelligt.
- Lad dem køle af på en rist.
Ovn:
- 220 Grader Varmluft
Pynt:
- Pynt evt. med et par striber shokolade og saltede peanuts
Tilføj en kommentar