Glutenfri Pandekager - Tynde lækre pandedakager. Let opskrift på pandekager, både til dessert og aftensmad da de er uden sukker. Pandekagerne er også laktosefri

Glutenfri Pandekager - De bedste pandekager

Trine Hvornum

De lækreste tynde glutenfri pandekager. Vi elsker pandekager hjemme hos os, både til fødselsdagen som fredags dessert eller bare en helt almindelig tirsdag, vi laver tit disse glutenfri pandekager til aftensmad med fyld i da de er sukkerfri. Disse glutenfri pandekager er de bedste pandekager. De er tilmed glutenfri og laktosefri.

De er lette og lave og smager herligt. De er perfekt til brunhbordet, der kan du med fordel lave dem mindre, eller komme lidt glutenfri bagepulver i og lave dem som amerikanske pandekager.

Nyd dem med sukker, syltetøj, is og flødeskum eller med fyld i til aftensmad.

Antal:

  • 35 stk.

Ingredienser:

Fremgangamåde:

  1. Bland mel godt sammen, tilsæt salt og kardemomme.
  2. Pisk mælk og æg sammen, jeg bruger en bleender eller en røremaskine.
  3. Tilsæt olie og glutenfri surdej.
  4. Tilsæt til sidst melblandingen lidt af gangen.
  5. Bag de glutenfri pandepager på en smurt pande, jeg bruger Naturli veganblok, jeg smelter smøret og pensler det på panden med en silikone pensel.
  6. Vend de glutenfri pandekager når de er blevet flotte gyldne på hver side.

Stegning:

  • Naturli veganblok

Serverings forslag:

  • Server de glutenfri pandekager med sukker, syltetøj, bær, frugt, is og flødeskum eller med grøntsags fuld til aftensmad.

 

Glutenfri pandekager når de er bedst, om det er til madpakken eller som dessert. Så mangler du en let og lækker glutenfri dessert vil jeg klart anbefale disse glutenfri pandekager.

 

 Glutenfri PandekagerPlutenfri Pandekager

 

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige