Cashewnøddemælk

Cashewnøddemælk - Nem opskrift på hjemmelavet cashewnøddemælk

Trine Hvornum

Tilberedelsestid: 20 min.

Mængde: 1 Liter.

 

Ingredienser:

  • 150 g Cashewnødder (iblødsat fra dagen forinden).
  • 1 liter vand.
  • 4 dadler uden sten (for sødme, kan undværes).
  • ½ tsk. Himalayasalt. (ikke så kraftig som almindeligt salt, og her har du en masse mineraler oven i).

Fremgangsmåde:

  • Sæt cashewnødder i blød i vand, sæt dem på køl til dagen efter (10 til 12 timer). Dagen efter, hæld vandet fra, kom dem i blenderen og tilsæt 2 liter rent vand, salt og dadler.
  • Blend alle ingredienserne godt sammen ved højeste hastighed.
  • Hæld mælken i en bomuldspose der er til mælk, eller brug et helt rent viskestykke.
  • Hæld mælken på flasker og sæt på køl.
  • Brug de resterende cashewnødder til hjemmelavet daddelkugler.

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige