Cashewnøddemælk - Nem opskrift på hjemmelavet cashewnøddemælk
Tilberedelsestid: 20 min.
Mængde: 1 Liter.
Ingredienser:
- 150 g Cashewnødder (iblødsat fra dagen forinden).
- 1 liter vand.
- 4 dadler uden sten (for sødme, kan undværes).
- ½ tsk. Himalayasalt. (ikke så kraftig som almindeligt salt, og her har du en masse mineraler oven i).
Fremgangsmåde:
- Sæt cashewnødder i blød i vand, sæt dem på køl til dagen efter (10 til 12 timer). Dagen efter, hæld vandet fra, kom dem i blenderen og tilsæt 2 liter rent vand, salt og dadler.
- Blend alle ingredienserne godt sammen ved højeste hastighed.
- Hæld mælken i en bomuldspose der er til mælk, eller brug et helt rent viskestykke.
- Hæld mælken på flasker og sæt på køl.
- Brug de resterende cashewnødder til hjemmelavet daddelkugler.
Tilføj en kommentar