Hasselnøddemælk
Lækkercremet hasselnøddemælk fyldt med næring og sunde fedtstoffer fra hasselnødder.
Tilberedelsestid: 20 min.
Mængde: 1 Liter.
Ingredienser:
- 150 g Hasselnødder.
- 1 Liter vand.
- 4 Dadler uden sten.
- ½ tsk. Vaniljepulver.
- ½ tsk. Himalayasalt. (ikke så kraftig som almindeligt salt, og her har du en masse mineraler oven i).
Fremgangsmåde:
- Hæld alle ingredienserne i en blender og kør dem ved høj hastighed i nogle minutter, helt til at mælken bliver helt hvid.
- Tjek om selve konsistensen er jævn,
- Hæld mælken i en bomuldspose der er til mælk, eller brug et helt rent viskestykke.
- Hæld mælken på flasker og sæt på køl.
- Brug de resterende hasselnødder til hjemmelavet dadelkugler.
Tilføj en kommentar