Spinat kugler med ægte kanel

Spinat kugler med ægte kanel

Trine Hvornum

Spinat kugler med ægte kanel. De røg lige på børnenes top 10 liste. 

OpbevaringOpbevares på køl.
Antal: 20 små kugler.

 

Ingredienser:

  • Spinat - skyllet - afdryppet - 2 Håndfulde
  • Kokosmel - 2 dl.

Daddeldejen.

Fremgangsmåde:

Kokosmel med spinat:

  1. Først tog jeg to håndfulde rengjort og frisk spinat (der må ikke være vand i)
  2. Kom dem ned i en mini hakker, nu der er så lidt.
  3. Min er der sådan et press i så det går hurtigt.
  4. Så si vandet fra.
  5. Blandede det med 2 dl kokosmel.
  6. Bredte det ud på bagepapir, lod det tørre en times tid.

Daddel dejen.

  1. Jeg tog 20 stk friske dadler, de økologiske man køber i en æske.
  2. Fjernede stenen, kom det op i en blender sammen med kokosolie, 1 dl
  3. Glutenfri havregryn, og en 1/2 dl vand.
  4. Blendede det godt igennem i en blender.
  5. Det bliver ret smattet, det er bare vigtigt at dadlerne er helt blendet, og ikke i stykker.
  6. Så blandede jeg den sidste 1 1/2 dl glutenfri havregryn og kanel i.
  7. Mixet det godt sammen med fingrene.
  8. Satte det på køl i en time, til det er fast i konsistensen. (det bliver hurtig blødt igen grundet kokosolien og dadlerne)
  9. Formede kuglerne og trillede det i den grønne kokosmel.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige