Spinat kugler med ægte kanel
Spinat kugler med ægte kanel. De røg lige på børnenes top 10 liste.
Opbevaring: Opbevares på køl.Antal: 20 små kugler.
Ingredienser:
- Spinat - skyllet - afdryppet - 2 Håndfulde
- Kokosmel - 2 dl.
Daddeldejen.
- 20 stk Friske dadler uden sten.
- 60 g Kokosolie.
- 1/2 dl Vand.
- 1 dl Havregryn Glutenfri
- 1-2 tsk. Kanel.
- 1 1/2 dl. Havregryn Glutenfri.
Fremgangsmåde:
Kokosmel med spinat:
- Først tog jeg to håndfulde rengjort og frisk spinat (der må ikke være vand i)
- Kom dem ned i en mini hakker, nu der er så lidt.
- Min er der sådan et press i så det går hurtigt.
- Så si vandet fra.
- Blandede det med 2 dl kokosmel.
- Bredte det ud på bagepapir, lod det tørre en times tid.
Daddel dejen.
- Jeg tog 20 stk friske dadler, de økologiske man køber i en æske.
- Fjernede stenen, kom det op i en blender sammen med kokosolie, 1 dl
- Glutenfri havregryn, og en 1/2 dl vand.
- Blendede det godt igennem i en blender.
- Det bliver ret smattet, det er bare vigtigt at dadlerne er helt blendet, og ikke i stykker.
- Så blandede jeg den sidste 1 1/2 dl glutenfri havregryn og kanel i.
- Mixet det godt sammen med fingrene.
- Satte det på køl i en time, til det er fast i konsistensen. (det bliver hurtig blødt igen grundet kokosolien og dadlerne)
- Formede kuglerne og trillede det i den grønne kokosmel.
Tilføj en kommentar