Glutenfri Spinatæggewrap.

Glutenfri Spinatæggewrap.

Trine Hvornum

Spinat - Æggewrap - pandekage - Kødfri dag.

 

Tid i alt: 50 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Antal: 4 pers.

Æggewrap:

  • 200 g Spinat - skyllet og afdryppet.
  • 12 Æg
  • 6 dl. Mandelmælk uden sukker 
  • 2 tsk. Himalayasalt

Fyld

  • 1 glas / 1 pakke Tofu.
  • 1 pakke Hakket veggiekød - naturli - 1 pakke
  • 3 dl. Alpro Neutral sojayoghurt.
  • 3 stk. Store Gulerødder.
  • 1 Hel Spuash
  • 1 stk. Hjertesalat.
  • 1/2 tsk. Himalayasalt
  • 1/2 tsk. frisk kværnet sort Peber.
  • 1/2 tsk Gurkemeje.

Fremgangsmåde.

  • Start med at sæt ovnen på 200 grader varmluft.
  • Vask spinaten, ( hvis du ikke har fået fat i de der smarte nye poser der er klar til brug, det er altså smart)
  • Kom det i din foodprocessor gerne af to omgange da det fylder meget, så husk lige at halver.
  • Dernæst, æg, salt og mandelmælk blend det godt og grundigt.
  • Beklæd en dyb bredepande så det går op i alle kanter.
  • Hæld den første portion op, og ind i ovnen i 15 min.
  • I mellemtiden varmer du tofu og veggie kød.
  • Vask grønsagerne, skræl gulerødderne.
  • Riv squash, gulerødder og groft.
  • Dernæst blander du alpro neutral, gurkemeje, himalayasalt, peber sammen med de øvrige ingredienser.
  • Næste bradepande ind i ovnen.
  • Vask hjerte salaten, river den i mindre stykker.
  • Halver ægge wrappen, pynter den med salat, og den kødfri blanding, ruller den sammen... og haps !!!
  • Hak med glæde en masse friske grønne krydderurter til.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige