
Glutenfri Spinatæggewrap.
Spinat - Æggewrap - pandekage - Kødfri dag.
Tid i alt: 50 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Antal: 4 pers.
Æggewrap:
- 200 g Spinat - skyllet og afdryppet.
- 12 Æg
- 6 dl. Mandelmælk uden sukker
- 2 tsk. Himalaya salt
Fyld
- 1 glas / 1 pakke Tofu.
- 1 pakke Hakket veggiekød - naturli - 1 pakke
- 3 dl. Alpro Neutral sojayoghurt.
- 3 stk. Store Gulerødder.
- 1 Hel Spuash
- 1 stk. Hjertesalat.
- 1/2 tsk. Himalaya salt
- 1/2 tsk. Frisk kværnet sort Peber.
- 1/2 tsk Gurkemeje.
Fremgangsmåde.
- Start med at sæt ovnen på 200 grader varmluft.
- Vask spinaten, ( hvis du ikke har fået fat i de der smarte nye poser der er klar til brug, det er altså smart)
- Kom det i din foodprocessor gerne af to omgange da det fylder meget, så husk lige at halver.
- Dernæst, æg, salt og mandelmælk blend det godt og grundigt.
- Beklæd en dyb bredepande så det går op i alle kanter.
- Hæld den første portion op, og ind i ovnen i 15 min.
- I mellemtiden varmer du tofu og veggie kød.
- Vask grønsagerne, skræl gulerødderne.
- Riv squash, gulerødder og groft.
- Dernæst blander du alpro neutral, gurkemeje, himalayasalt, peber sammen med de øvrige ingredienser.
- Næste bradepande ind i ovnen.
- Vask hjerte salaten, river den i mindre stykker.
- Halver ægge wrappen, pynter den med salat, og den kødfri blanding, ruller den sammen... og haps !!!
- Hak med glæde en masse friske grønne krydderurter til.
Tilføj en kommentar