Glutenfri Hasselnøddekugler.

Glutenfri Hasselnøddekugler.

Trine Hvornum

Hasselnøddekugler med frisk smag af appelsiner og en herlig sødmed fra chokolade. De er helt uden siltsat sukker, laktose og gluten.

 


Tid i alt:
30 min.
Antal: 40 stk.
Opbevaring: På køl.

 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • Start med at vej 100 g Hasselnødder af.
  • Læg dem på en bagemåtte i den for varmede ovn på 200 grader i ca 15 min.
  • Hold lige øje med dem, de må ikke blive for brændte, jeg synes bare ikke at 10 min. er nok.
  • Hasselnødderne tages ud og lægges i et viske stykke.
  • Den anden halvdel af viskestykket foldes henover og kør hænderne frem og tilbage, sådan at skallen falder af hasselnødderne.
  • Fisk hasselnødderne op af viskestykket igen, kom dem op i blenderen med den frisk pressede appelsin saft (frisk reven appelsin skal kan med fordel også kommes i - husk den SKAL være økologisk) Glutenfri havregryn, kakaopulver, hasselnøddesmør, chokolade i mindre stykker.
  • Fjern stene fra dadlerne og alle tingene kommes i foodprocessoren.
  • Blend dem godt og grundigt i et par min. sådan at dejen bliver til en stor klump.
  • Form kuglerne.
  • Tril dem dernæst i raw chokolade pulver.
  • Sæt dem lige på køl så de bliver lidt mere faste i konsistensen.

Bedste blender kan købes HER

Bedste foodprocessor kan købes HER.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige