Blåbærpandekager - Sukkerfri & Glutenfri.

Blåbærpandekager - Sukkerfri & Glutenfri.

Trine Hvornum

Blåbærpandekager, der både er laktosefri, sukkerfri og glutenfri. De er perfekte til morgenmaden, det storslåede brunchbord, som en snack eller i madpakken.

 

Tid i alt; 25 min.
Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 2 1/2 Bananer.
  • 4 stk. Æg.
  • 2 1/2 dl. Havregryn glutenfri.
  • 1 tsk. Bagepulver glutenfri.
  • 2 tsk. Vaniljepulver.
  • 1 tsk. Lime økologisk saft og fint reven skal.
  • 1 stk. Appelsin økologisk saft og reven skal.
  • Olivenolie til stegning.

Fremgangsmåde:

  1. Start med at vaske lime og appelsin, riv dem og pres saften ud af dem.
  2. Bananer, æg, glutenfri havregryn, bagepulver, vaniljepulver, fint reven skal, frugt saft, blåbær pulver fra Super Fruit, kom det op i en foodprocessor og blendes til det er en ensartet masse.
  3. Lad pandekage dejen stå og hvile i 10 min.
  4. Varm panden op og smelt olivenolie.
  5. Mål pandekage str. af i dl. mål og steg dem til de bobler op, og vend dem.
  6. Serveres med friske lækre økologiske blåbær til, evt. en let pisket kokos creme til.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige