
Blåbærpandekager - Sukkerfri & Glutenfri.
Blåbærpandekager, der både er laktosefri, sukkerfri og glutenfri. De er perfekte til morgenmaden, det storslåede brunchbord, som en snack eller i madpakken.
Tid i alt; 25 min.
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 2 dl Blåbær - Friske eller blåbærpulver
- 2 1/2 Bananer.
- 4 stk. Æg.
- 2 1/2 dl. Havregryn Glutenfri.
- 1 tsk. Bagepulver Glutenfri.
- 2 tsk. Vaniljepulver.
- 1 tsk. Lime økologisk saft og fint reven skal.
- 1 stk. Appelsin økologisk saft og reven skal.
- Olivenolie til stegning.
Fremgangsmåde:
- Start med at vaske lime og appelsin, riv dem og pres saften ud af dem.
- Bananer, æg, glutenfri havregryn, bagepulver, vaniljepulver, fint reven skal, frugt saft, blåbær friske eller pulver fra Super Fruit, kom det op i en foodprocessor og blendes til det er en ensartet masse.
- Lad pandekage dejen stå og hvile i 10 min.
- Varm panden op og smelt olivenolie.
- Mål pandekage str. af i dl. mål og steg dem til de bobler op, og vend dem.
- Serveres med friske lækre økologiske blåbær til, evt. en let pisket kokos creme til.
Tilføj en kommentar