Koldskål - Laktosefri & Sukkerfri
Verdens bedste sukkerfri koldskål efter min mening, der er uden tilsat raffineret sukker, den er frisk, laktosefri og sukkerfri. Helt perfekt!
Tid i alt: 30 min.
Antal: Giver 2 1/2 Liter
Ingredienser:
- 10 stk Æggeblommer - Økologisk pastuiserede
- 4 tsk. Vaniljepulver
- 8 spsk. Sukrin - Rød.
- 2 1/2 dl Alpro fløde
- 1 Liter og 2 dl. Alpro soja yoghurt - Neutral smag - Eller med Vanilje.
- 1/2 dl Mandelmælk uden sukker
- 3 stk Citroner - Al saften der fra samt fint reven skal.
- 2 Appelsiner - Al saft og fin reven skal.
Fremgangsmåde
- Pisk blommer, vanilje og sukrin gold rigtig godt sammen til en lækker cremet æggesnaps.
- Pisk kokosfløde til fløde skum.
- Vask appelsiner og citroner. Skræl den, riv demfint hak dem grundigt, som vist på billedet. Så det ikke er lange fine tråde.
- Pres saften ud af dem.
- Pisk saft, mandelmælk, soja yoghurt og skrællen sammen.
- De tre dele skal røres sammen i en skål. start forsigtigt sådan at fløden ikke falder sammen.
- Sættes på køl til den skal nydes, mindst 1 time.
Citron
Vitaminer: A, B-caroten, E, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Pantothensyre, Folat, og C-vitamin
Mineraler: Bly Pb, Natrium Na, Calcium Ca, Kalium K, Jern Fe, Kobber Cu, Magnesium Mg, Phosphor P,Kobber Cu, Jod I, Selen Se, Nikkel Ni, Kviksølv Hg, Mangan Mn og Chrom Cr.
Aminosyrer: Isoleucin, Prolin, Serin, Valin, Glycin, Alanin, Asparaginnsyre, Leucin, Methionin, Histidin, Arginin, Methionin, Arganin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin og Lycin
Fakta: Citronen har et ret højt fedtindhold. Citron har en lækker og syrlig smag. Lindrer ved ondt i halsen. Pektin, er en type opløselig fibre der findes i citroner. Pektin bremser hastigheden af glukose. Citron er vanddrivende Den dræber parasitter i kroppen.
Appelsin
Vitaminer: A, B-caroten, E, K1, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Phosphor, Folat og C-vitamin.
Mineraler: Calcium Ca, Kalium K, Natrium Na, Magnesium Mg, Kobber Cu, Jod I, Nikkel Ni, mangan Kviksølv Hg, Bly Pb, Cadmium Cd, zink Zn, Jern Fe, Phosphor P, Natrium Na, Chrom Cr og Mangan Mn.
Aminosyrer: Tyrosin, Valin, Arginin, Tryptofan, Cystin, Lysin, Isoleucin, Methionin, Threonin, Alanin, Prolin, Serin, Asparaginsyre Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Histidin, Phenylalanin,Og Leucin.
Fakta: Appelsin indeholder gode fedtsyre. Dejlige gode antioxidanter der beskytter kroppen. Frisk presset appelsinjuice indeholder lige så meget sukker som sodavand. Indeholder protein og kostfibre.
Tilføj en kommentar