Smoothie til hele familien

Smoothie til hele familien

Trine Hvornum

Smoothie til hele familien - En lækker smoothie fyldt med vitaminer, mineraler og næring. En perfekt laktosefri smoothie til hele familie.

Tid i alt: 10 min.

Mængde: Giver 1200 ml.

 

Ingredienser.

Fremgangsmåde:

  • Start med at rens og vask hindbær og jordbær.
  • Nip den grønne stilk af jordbærene.
  • Tilføj alle ingredienserne i din blender.
  • Blend til hele massen er ens artet.
  • Tilføj evt. mere mandelmælk hvis en tyndere konsistens ønskes.

Bedste blender kan købes HER.

Chiafrø

Vitaminer: A, B1, B2, B3, B6, B8 og E-vitamin.

Mineraler: Calcium Ca, Jern Fe, Magnesium Mg, Kalium K, Mangan Mn, Fosfor, Kobber Cu, Natrium Na, Fosfor Selen Se, Zink Zn og Bor.

Aminosyrer: Tryptofan,

Fakta: Chiafrø er det nye sorte, det er det der hitter helt vildt lige nu. Og det er der rigtig gode grunde til, det er nemlig fyldt med proteiner, fedt og fibre, 2 spsk. økologiske vidunder frø indeholder meget mere omega 3 fedtstoffer end en laksefilet. Det er super godt for fordøjelsen, og ligesom med hørfrø kan man lave en "slim" grød af det. Der går ind og smør tarm floraen. Brug det på yoghurt, dit brød, på dit slik, salaten og i smoothies... brug fantasien og prøv dig frem. Det går ind og stabiliserer dit blodsukker - hvem kunne ikke bruge det sidst på eftermiddagen! Chiafrø modvirker infektioner. Huden får de dejlige fedtsyrer - godt for den tørre hud. Er kendt for at give styrke og udholdenhed fra gamle dage af. Chiafrø de er glutenfri. Der er dobbelt så mange antioxidanter i disse super frø, end der er i blåbær. De giver en god mæthedsfornemmelse. De kan optage hele 10 gange så meget væske, som deres egen vægt. Indeholder 8 gange mere omega 3 end laks. Indeholder 7 gange mere C-vitamin end citrusfrugter

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige