Rabarberkage

Glutenfri Rabarberkage.

Trine Hvornum

Rabarberkage uden gluten, sukker og laktose. En kage med friskhed, syrlighed og sødme på en og samme gang.

 

Tid i alt: 50 min.
Bagetid: 30 - 35 min.
Antal: 12 stk.

 

Ingredienser:

 Topping:

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sæt ovnen på 175 grader.
  2. Kom banan stykker, dadler uden sten samt olien i en rørermaskine ved højeste hastighed.
  3. Bland lidt af mandelmælken i lidt af gangen. (gem den sidste dl.)
  4. Pisk et æg i af gangen.
  5. Fuldkornsrismel, kokosfibermel, mandelmel, bagepulver og himalayasalt blandes godt sammen.
  6. Vask rabarberne og skær stilkene i 1 cm tykkelse.
  7. Bland så den tørre, rabarber og den våde del sammen.
  8. Kom den sidste dl. mandelmælk i hvis nødvendigt, da kokosfibermel kan suge godt væske til sig.
  9. Bag den i den varme ovn i 30 - 35 min.
  10. Lad den køle helt af.

Pynt:

  1. Piske sojafløde sammen med vanilje pulver.
  2. Nyd den evt. med friske hindbær og jordbær til.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige