Bounty Chokoladebar

Bounty Chokoladebar

Trine Hvornum

Bounty chokoladebar, i en sundere vegansk udgave helt uden laktose, gluten og tilsat raffineret sukker.

 

Tid i alt: 30 min.
Antal: 16 stk.
Opbevaring:  Opbevar dem i køleskaber, så chokoladen ikke smelter.

Ingredienser:

Toping:

Fremgangsmåde:

Aftenen før:

  1. Sæt en dåse kokosmælk på køl.
Dagen efter:
  1. Dagen efter smelter du chokolade, over et vandbad. - pas på der ikke kommer vand op i chokoladen.
  2. Bland vaniljepulver, kokosmel, ristede kokosflager, chiafrø, puffede quinoa godt sammen.
  3. Hak chokolade.
  4. Åben kokosmælken og tag de fede del ud, bland det sammen med mandelsmør og den tørre blanding.
  5. Bland det godt sammen med fingrene.
  6. Form 16 lige store stykker.
  7. Ved hjælp af to gafler vender du et stykke Bounty bar af gangen nede i den smeltede chokolade.
  8. Læg den på noget bage papir eller andet som passer i størrelsen af dit køleskab.
  9. Pynt med lidt ekstra ristede kokosflager.
  10. Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige