Bounty Chokoladebar
Bounty chokoladebar, i en sundere vegansk udgave helt uden laktose, gluten og tilsat raffineret sukker.
Tid i alt: 30 min.
Antal: 16 stk.
Opbevaring: Opbevar dem i køleskaber, så chokoladen ikke smelter.
Ingredienser:
- 150 g Kokosmel.
- 50 g Ristede kokosflager.
- 1 tsk. Vaniljepulver.
- 50 g Puffede quinoa.
- 30 g Chiafrø.
- 1 Dåse Kokosmælk - Kun den fede del.
- 4 spsk. Mandelsmør.
- 50 g Chokoladeknapper - Glutenfri og laktosefri
Toping:
Fremgangsmåde:
Aftenen før:
- Sæt en dåse kokosmælk på køl.
- Dagen efter smelter du chokolade, over et vandbad. - pas på der ikke kommer vand op i chokoladen.
- Bland vaniljepulver, kokosmel, ristede kokosflager, chiafrø, puffede quinoa godt sammen.
- Hak chokolade.
- Åben kokosmælken og tag de fede del ud, bland det sammen med mandelsmør og den tørre blanding.
- Bland det godt sammen med fingrene.
- Form 16 lige store stykker.
- Ved hjælp af to gafler vender du et stykke Bounty bar af gangen nede i den smeltede chokolade.
- Læg den på noget bage papir eller andet som passer i størrelsen af dit køleskab.
- Pynt med lidt ekstra ristede kokosflager.
- Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet.
Tilføj en kommentar