Blomkålspizzabund – Glutenfri – Vegan – Laktosefri

Blomkålspizzabund – Glutenfri – Vegan – Laktosefri

Trine Hvornum

Pizzabund – Glutenfri – Vegan – laktosefri. Top lækker pizzabund når man ikke ønsker gluten, æg, og laktose.

Bagetid: 15 min.
Kan fryses: Ja
Antal: 1 stk.

Ingredienser:

Fremgangsmåde.

Sæt ovnen på 200 g, skyl blomkål, fjern bladene. Riv blomkål fint eller kom det i foodprocessoren, kom det i en skål og sæt i det i mikroovnen i 4 min. Hæld blomkålsrisene ud på et rent viskestykke, et der suger godt. Lad det lige køle lidt af, da det er meget varmt. Kværn chiafrø på en kaffekværn eller lign. bland chiafrø og vand godt sammen i mellemtiden, Saml viskestykket, og vrid og pres al væsken ud af blomkålen du kan. Bland alle ingredienserne sammen, fordel det godt ud på en beklædt bageplade, tryk det ud med fingrene så det er jævnt over det hele. Bag pizzabunden i den varme ovn i ca 10 – 15 min, gerne på en pizzaplade for at få en mere sprød pizza. Når den er spørg og gylden, tag den ud og fordel ønskede fyld på din pizza, det kunne være tomat sauce, friske krydderurter, reven vegan ost, champignon i tynde skiver, kartoffel i tynde skiver, det er fantasien der sætter grænser. Der næst skal den have så resten af pizzaen er “færdig”. 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige