Mynte & Rucola Pesto - Vegan

Mynte & Rucola Pesto - Vegan

Trine Hvornum

 Pesto til brødet, salaten eller lign. Vi bruger altid pesto som vegansk pålæg

  • Vegan
  • Glutenfri
  • Laktosefri 

INGREDIENSER:

  • 60 g Pinjekerne - Ristet på tøt pande
  • 350 g Grønkål - Vasket, tørret og nippet
  • 65 g Rucola - Vasket
  • 1 stor Håndfuld Citronmelisse
  • 1 stor Håndfuld Mynte
  • 100 g Greate me (Vegan ost fra naturli)
  • 40 g Afskallede hassselnødder
  • 6 fed hvidløg - uden skræl
  • 3 tsk Himalayasalt
  • 4 dl Olivenolie
  • 2 Citroner- Vasket, saft og reven fin skal

FREMGANGSMØDE:

  • Kom alle ingredienserne i en blender som anvist på ingredienslisten

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige