
Mynte & Rucola Pesto - Vegan
Pesto til brødet, salaten eller lign. Vi bruger altid pesto som vegansk pålæg, men også som dip eller til salaten.
- Vegan
- Glutenfri
- Laktosefri
Ingredienser:
- 60 g Pinjekerne - Ristet på tøt pande.
- 350 g Grønkål - Vasket, tørret og nippet.
- 65 g Rucola - Vasket.
- 1 stor Håndfuld Citronmelisse.
- 1 stor Håndfuld Mynte.
- 100 g Greate me (Vegan ost fra naturli).
- 40 g Afskallede hassselnødder.
- 6 fed hvidløg - uden skræl.
- 3 tsk Himalaya salt.
- 4 dl Olivenolie.
- 2 Citroner- Vasket, saft og reven fin skal.
Fremgangsmåde:
- Kom alle ingredienserne i en blender som anvist på ingredienslisten.
- Blend det godt og grundigt, til en ensartet masse.
Bedste blender kan købes HER.
Tilføj en kommentar