Muffins med kanel og æble
Muffins med kanel og æble, en muffin med varmende krydderier, de er helt uden sukker, gluten og laktose.
Tid i alt: 50 min.
Bagetid: 25 min.
Antal: 12 stk.
Ingredienser:
- 150 g Vegan blok Naturlig (smør)
- 1/2 dl. Sukrin Rød
- 2 spsk. Kokosblomst sirup.
- 3 Æg.
- 200 g Fuldkornsrismel
- 1 stk. Æble i tern.
- 50 g Valnødder.
- 2 tsk. Bagepulver.
- 4 stk. Kanel.
- 1 tsk. Ingefær.
- 1 tsk. stødt kardemomme.
- 3 dl. Alpro Neutral sojayoghurt.
Fremgangsmåde:
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen.
- Lad det køre på høj hastighed i 5 min, det bliver luftigt.
- Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed.
- Gør sådan med alle æggene.
- Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede valnødder og æble i små tern i.
- Når æggene er godt blandet sammen, kommer du den tørre blanding og alpro op i og lader røremaskinen blande det godt sammen.
- Fordel det i 12 stk. muffins forme.
- Bager dem i den varme ovn i 25 min.
Æble
Vitaminer: A, B1, B2, B3, Niacin, B5, B6, B8, B9, E, K og C - vitamin.
Mineraler: Calcium Ca, fosfor P, Jern Fe, Jod I, Kalium K, Kobber Cu, Chrom Cr, Zink Zn, Selen Se, Magnesium Mg, Mangan Mn, Natrium Na, Nikkel Na.
Fakta: Indeholder en masse gode kostfibre. Æbler mindsker risikoen for type 2 diabetes.
Valnød
Vitaminer: E, B1, B2, B6, Pantothensyre, Biotin, Folat og C-vitamin.
Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Magnesium Mg, Phosphor P, jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se og Nikkel Ni.
Aminosyrer: Serin, Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Asparaginsyre, Alanin, Histidin, Arganin, Valin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin, Methionin, Lysin, Leucin og Isoleucin.
Fakta: Antioxidanter. Valnødder er fyldt med en masse gode fedtstoffer. Valnødder forbedrer sædkvaliteten. Rigtig god for hjerte-kar systemet.
Tilføj en kommentar