
Muffins med kanel og æble
Muffins med kanel og æble - Sæt ovnen på 180 grader. Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen. Lad det køre på høj hastighed i 5 min, det bliver luftigt. Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed. Gør sådan med alle æggene. Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede valnødder og æble i små tern i. Når æggene er godt blandet sammen, kommer du den tørre blanding og alpro op i og lader røremaskinen blande det godt sammen. Fordeler det i 12 stk. muffins forme. Bager dem i den varme ovn i 25 min.
Tilberedningstid - 50 MIN.
12 STK.
INGREDIENSER:
1 | Smør - Kærnet - Blødt | 150 g. |
|
2 | Sukrin - Rød | 1/2 dl. |
|
3 4 |
Æg |
2 spsk. 3 stk |
Skål 2
1 | Biogan fuldkornsrismel - Glutenfri | 200 g. |
|
2 | Æble i tern | 1 stk. |
|
3 | Valnødder - Groft hakket | 50 g. |
|
4 | Bagepulver - Glutenfri | 2 tsk. |
|
5 | Kanel - Ægte | 4 tsk. |
|
6 | Ingefær | 1 tsk. |
|
7 | Stødt kardemomme | 1 tsk. |
|
8 | Sojyoghurt | 3 dl. |
Æble
Vitaminer: A, B1, B2, B3, Niacin, B5, B6, B8, B9, E, K og C - vitamin.
Mineraler: Calcium Ca, fosfor P, Jern Fe, Jod I, Kalium K, Kobber Cu, Chrom Cr, Zink Zn, Selen Se, Magnesium Mg, Mangan Mn, Natrium Na, Nikkel Na.
Fakta: Indeholder en masse gode kostfibre. Æbler mindsker risikoen for type 2 diabetes.
Valnød
Vitaminer: E, B1, B2, B6, Pantothensyre, Biotin, Folat og C-vitamin.
Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Magnesium Mg, Phosphor P, jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I, Mangan Mn, Chrom Cr, Selen Se og Nikkel Ni.
Aminosyrer: Serin, Prolin, Glycin, Glutaminsyre, Asparaginsyre, Alanin, Histidin, Arganin, Valin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin, Methionin, Lysin, Leucin og Isoleucin.
Fakta: Antioxidanter. Valnødder er fyldt med en masse gode fedtstoffer. Valnødder forbedrer sædkvaliteten. Rigtig god for hjerte-kar systemet.
Tilføj en kommentar