
Chokolademuffin
Chokolademuffin - glutenfri - sukkerfri
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 180 grader. Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen. Lad det køre på høj hastighed i 5 min. Det bliver helt hvidt og luftigt. Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed. Gør sådan med alle æggene. Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede pekannødder i. I en tredje skål blander du soja yoghurt og den frisk pressede appelsin juice sammen. Når æggene er godt blandet sammen, kommer du de andre to skåle op i og lader røremaskinen blande det godt sammen. Fordeler det i 12 stk. muffins forme. Bag dem i den forvarmede ovn i 25 min.
Tilberedningstid - 50 MIN.
12 STK.
Ingredisener
1 SKÅL
1 | Smør - Kværnet - Blødt | 150 g. |
|
2 | Sukrin gold | 2 spsk. |
|
3 | Sukrin - Rød | 1/2 dl. |
|
4 | Æg - øko | 3 stk. |
2 SKÅL
1 | Pekannødder - hakket | 60 g. |
|
2 | Chokolade knapper - Der er mælkefri | 60 g. |
|
3 | Vaniljepulver | 2 tsk. |
|
4 | Bagepulver - Glutenfri | 2 tsk. |
|
5 | Biogan Fuldkornsrismel | 200 g. |
|
6 | Rå kakao pulver | 6 spsk. med top. |
3 SKÅL
1 | Appelsin saft - frisk presset | 1 dl. - 2 stk appelsiner. |
|
Soja yoghurt | 2 dl. |
Tilføj en kommentar