Chokolademuffin

Chokolademuffin

Trine Hvornum

Chokolademuffin - glutenfri - sukkerfri

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 180 grader. Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen. Lad det køre på høj hastighed i 5 min. Det bliver helt hvidt og luftigt. Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed. Gør sådan med alle æggene. Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede pekannødder i. I en tredje skål blander du soja yoghurt og den frisk pressede appelsin juice sammen. Når æggene er godt blandet sammen, kommer du de andre to skåle op i og lader røremaskinen blande det godt sammen. Fordeler det i 12 stk. muffins forme. Bag dem i den forvarmede ovn i 25 min.

Tilberedningstid - 50 MIN.

12 STK.

Ingredisener

1 SKÅL

       
1 Smør - Kværnet - Blødt 150 g.

 

 

2 Sukrin gold 2 spsk.

 

 

3 Sukrin - Rød 1/2 dl.

 

 

4 Æg - øko 3 stk.  

2 SKÅL

       
1 Pekannødder - hakket 60 g.

 

 

2 Chokolade knapper  - Der er mælkefri 60 g.

 

 

3 Vaniljepulver 2 tsk.

 

 

4 Bagepulver - Glutenfri 2 tsk.

 

 

5 Biogan Fuldkornsrismel 200 g.

 

 

6 Rå kakao pulver 6 spsk. med top.  

3 SKÅL

       
1 Appelsin saft - frisk presset 1 dl. - 2 stk appelsiner.

 

 

  Soja yoghurt 2 dl.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige