Chokolademuffin med appelsin.

Chokolademuffin med appelsin.

Trine Hvornum

Chokolademuffin med smagen af appelsin, de lækre muffins er både sukkerfri, laktosefri og glutenfri. 

Tid i alt: 50 min.
Bagetid: 25 min.
Antal: 12 stk. 

 

Ingredisener:

1 Skål:

2. Skål:

3 Skål:

  • 1 dl Friskpresset Appelsinsaft (fra to appelsiner)
  • 2 dl Alpro Neutral soyayoghurt.

Fremgangsmåde:

  1. Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen.
  3. Lad det køre på høj hastighed i 5 min.
  4. Det bliver helt hvidt og luftigt.
  5. Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed.
  6. Gør sådan med alle æggene.
  7. Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede pekannødder i.
  8. I en tredje skål blander du soja yoghurt og den frisk pressede appelsin juice sammen.
  9. Når æggene er godt blandet sammen, kommer du de andre to skåle op i og lader røremaskinen blande det godt sammen.
  10. Fordel det i 12 stk. muffins forme.
  11. Bag dem i den forvarmede ovn i 25 min.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige