Chokolademuffin med appelsin.
Chokolademuffin med smagen af appelsin, de lækre muffins er både sukkerfri, laktosefri og glutenfri.
Tid i alt: 50 min.
Bagetid: 25 min.
Antal: 12 stk.
Ingredisener:
1 Skål:
- 150 g Vegan blok - Naturlig (smør).
- 2 spsk Sukrin gold.
- 1/2 dl. Sukrin rød.
- 3 Æg.
2. Skål:
- 60 g Pekannødder - Hakket.
- 60 g Chokoladeknapper - Vegan, laktosefri og glutenfri.
- 2 tsk. Vaniljepulver.
- 2 tsk. Bagepulver Glutenfri.
- 200 g Fuldkornsrismel - Glutenfri.
- 6 spsk. Kakaopulver med top.
3 Skål:
- 1 dl Friskpresset Appelsinsaft (fra to appelsiner)
- 2 dl Alpro Neutral soyayoghurt.
Fremgangsmåde:
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Start med at bland blødt smør, sukrin og sirup sammen.
- Lad det køre på høj hastighed i 5 min.
- Det bliver helt hvidt og luftigt.
- Dernæst blander du et æg i af gangen og lader den stadig køre i 5 min. på højeste hastighed.
- Gør sådan med alle æggene.
- Imens blander du i en anden skål alle de tørre dele sammen, og kommer de hakkede pekannødder i.
- I en tredje skål blander du soja yoghurt og den frisk pressede appelsin juice sammen.
- Når æggene er godt blandet sammen, kommer du de andre to skåle op i og lader røremaskinen blande det godt sammen.
- Fordel det i 12 stk. muffins forme.
- Bag dem i den forvarmede ovn i 25 min.
Tilføj en kommentar