
Glutenfri Blåbær & Citron muffin
Bløde lækre glutnefri Blåbær muffin, som også er sukkerfor og laktosefri.
Tid i alt: 45 min.
Bagetid: 25 min.
Antal: 12 stk.
Ingredienser:
- 150 g Vegan blok - Naturli (smør).
- 1 dl Sukrin Rød.
- 3 Æg.
- 2 spsk. Honning.
- 250 g Friske Blåbær.
- 200 g Fuldkornsrismel Glutenfri.
- 2 tsk. Vaniljepulver.
- 2 tsk Bagepulver Glutenfri.
- 2 dl Alpro Neutral sojayoghurt.
- 1 stk. Citron Fint reven skal og saften der fra.
Fremgangsmåde:
- Start med at sæt ovnen på 180 grader.
- Pisk det bløde smør sammen med honning og sukrin.
- Det skal piskes så det bliver lyst og luftigt.
- Dernæst piskes æggene i en af gangen.
- Vask citronen, og riv den fint.
- I en anden skål blandes der mel, vanilje pulver, bagepulver og reven citron skal.
- Pres citronsaften og kom den i ægge blandingen.
- Bland alle ingredienserne sammen.
- Kom det op i muffins forme, prik de vaskede blåbær ned i dejen.
- Bag den i ca 25 min.
Tilføj en kommentar