Glutenfri Blåbær & citron muffin

Glutenfri Blåbær & citron muffin

Trine Hvornum

Bløde lækre glutnefri Blåbær muffin, som også er sukkerfor og laktosefri. 

 

Tid i alt: 45 min.
Bagetid: 25 min.
Antal: 12 stk. 

Ingredienser:

  • 150 g Vegan blok - Naturli (smør).
  • 1 dl Sukrin Rød.
  • 3 Æg.
  • 2 spsk. Honning.
  • 250 g Friske Blåbær.
  • 200 g Fuldkornsrismel glutenfri.
  • 2 tsk. Vaniljepulver.
  • 2 tsk Bagepulver Glutenfri.
  • 2 dl Alpro Neutral sojayoghurt.
  • 1 stk. Citron Fint reven skal og saften der fra.

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sæt ovnen på 180 grader.
  2. Pisk det bløde smør sammen med honning og sukrin.
  3. Det skal piskes så det bliver lyst og luftigt.
  4. Dernæst piskes æggene i en af gangen.
  5. Vask citronen, og riv den fint.
  6. I en anden skål blandes der mel, vanilje pulver, bagepulver og reven citron skal.
  7. Pres citronsaften og kom den i ægge blandingen.
  8. Bland alle ingredienserne sammen.
  9. Kom det op i muffins forme, prik de vaskede blåbær ned i dejen.
  10. Bag den i ca 25 min.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige