
Blåbær muffin
Blåbær muffin - Sukkerfri - Glutenfri- Lækre muffin med blåbær, start med at sæt ovnen på 180 grader. Pisk det bløde smør sammen med honning og sukrin. Det skal piskes så det bliver lyst og luftigt. Dernæst piskes æggene i en af gangen. I en anden skål blandes der mel, vanilje pulver, bagepulver og reven citron skal. Huske inden da at vaske citronen godt og grundigt. Citron saften blandes i ægge blandingen. Bland alle ingredienserne sammen. Kom det op i muffins forme, prik de vaskede blåbær ned i dejen. Bag den i ca 25 min.
Tilberedningstid - 45 MIN
12 STK
INGREDIENSER:
1 | Smør - Kærnet - Blødt - Øko | 150 g. |
|
2 | Sukrin - Rød | 1 dl. |
|
3 | Æg - økologiske | 3 stk. |
|
4 | 2 sksp. |
|
|
5 | Blåbær - Friske - Økologiske | 250 g. |
|
6 | Biogan - Fuldkornsrismel | 200 g. |
|
7 | Glutenfri Bagepulver | 2 tsk. |
|
8 | Alpro Neutral | 2 dl. |
|
9 | Vaniljepulver | 2 tsk. |
|
10 | Citron - saft - reven skal - øko | 1 stk. |
Tilføj en kommentar