Glutenfri Kanelkugler

Glutenfri Kanelkugler

Trine Hvornum

Kanelkugler med ægte kanel, rå kakaopulver og lakrids. De er vegan, laktosefri og glutenfri.

 

Tilberedning 30 min.
Opbevaring: på køl.
Antal: 40 stk.

Ingredienser.

    Topping:

     Fremgangsmåde:

    1. Blend mandler, hasselnødder, knækkede chokoladestykker og kakaobønner.
    2. Tilsæt kokosolie, rå kakaopulver og blend det godt sammen.
    3. Fjern stenene fra dadlerne, og vej dem af til 200 g.
    4. Blend dem sammen med de øvrige råvare.
    5. Når dejen er ensartet og der ikke er nogen daddel klumper, laves der 40 lige store kugler.
    6. Sæt dem på køl i 30 min.
    7. Bland kokosmel, kanel, lakrids og rå kakaopulver godt sammen.
    8. Smelt den sidste chokolade over et vandbad.
    9. Når kuglerne er blevet lidt hårde, ligger du dem i den smeltede chokolade, triller dem i kokosmel.
    10. Læg den på en bageplade, en beklædt tallerken eller ligende (så de kan komme i køleskabet igen)
    11. Når chokoladen er størknet er de spiseklar.

    Bedste blender kan købes HER.

    Hasselnødder

    Vitaminer: A, D, E, K, B1, B2, B6, Biotin, Folat, B12 og C - Vitamin.

    Mineraler: Natrium Na, Kalium K, Nikkel Ni, Selen Se, Zink Zn, Jern Fe, Magnesium Mg, Kobber Cu, Chrom Cr og Calcium Ca.

    Aminosyrer: Serin, Glycin, Valin, Arginin, Alanin, Lysin, Leucin, Methionin, Phenylalanin.

    Fakta:  God at spise som snack, hvis du ønsker at blive gravid, da den indeholder rigtig meget folinsyre. Immunforsvaret holdes i takt pga E -Vitaminet. Dine muskler vil elske hvis du spiser hasselnødder pga den høje indhold af magnesium, så slapper musklerne lettere af. Sænker dårligt kolesterol. Derud over indeholder den kostfibre, omega-6 og et kraftig antioxidant.

    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige