Mandelmælk - Let at lave hjemmelavet mandelmælk
Tilberedelsestid: 10 min.
Mængde: 1 Liter
Ingredienser:
- 150 g Mandler (iblødsat fra dagen før).
- 1 liter vand.
- 5 dadler uden sten (for sødme, kan undværes).
- ½ tsk. Vaniljepulver.
- ½ tsk. Himalayasalt. (ikke så kraftig som almindeligt salt, og her har du en masse mineraler oven i).
Fremgangsmåde:
- Kom mandler, og dadler i vand og sæt dem på køl natten over 10-12 timer.
- Næste dag hæld vandet fra og tilsæt nyt vand, kom vand og mandler i en blender, sammen med salt dadler og vaniljepulver.
- Kør alle ingredienserne ved høj hastighed i nogle minutter. til den har en fin konsistens.
- Hæld mælken i en bomuldspose der er til mælk, eller brug et helt rent viskestykke.
- Hæld mælken på flasker og sæt på køl.
- Brug de resterende mandler til hjemmelavet dadelkugler.
Tilføj en kommentar