
Lemonkage med birkes - Glutenfri og laktosefri
Lemonkage med birkes - Glutenfri og laktosefri mega lækker og frisk kage ! Uden sukker og gluten.
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 200 grader. Start med at pisk det bløde smør og æg sammen med sukrin. Pisk det gerne i nogle min på høj hastighed. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en anden skål, så bagepulver og vaniljepulver bliver for delt rigtig godt. Vask og riv lime og citron, og kom det op i den tørre del, (gem noget at det til pynt på kagen) Pres al saften ud af dem. Kom det op i skålen med smør og sukrin. Bland mandelmælk med i. Bland så melblandingen sammen med smør massen. Kom det op i en smurt spring form. Sæt den i ovnen i ca 30 min. Læg chokoladen ud på den varme kage, og lad den smelte helt over den. Pynt med reven lime og citron. Lad kagen køle helt af, og nyd den!
Tilberedningstid - 50 min
12 stk.
INGREDIENSER:
1 | Kærnet blødt smør eller Kokosolie | 200 g. | |
2 | Sukrin - Rød | 1 1/2 dl. | |
3 | Æg - Store | 3 stk. | |
4 | Birkes | 1 dl. | |
5 | Bagepulver - glutenfri | 2 tsk. | |
6 | Vaniljepulver | 2 tsk. | |
7 | Mandelmel | 200 g. | |
8 | Kokosfibermel | 1 dl. | |
9 | Loppefrøskaller - Fin | 2 spsk. | |
10 | Mandelmælk - Uden sukker - Ecomil | 1 1/2 dl - 2 dl. | |
11 | Citron - stor - Økologisk | 1 stk. | |
12 | Lime - Stor - Økologisk | 1 stk. |
Topping
1 | Chokolade - sukkerfri - 90 % chokolade - Mælkefri | 100 - 150 g. | |
2 | reven citron skræl - øko | Fra 1 stk. Citron. |
Tilføj en kommentar