
Citron - Sukkerfri - Laktosefri
Citron - Sukkerfri - Laktosefri - Sådan en dejlig god gammel daws citron fromage, bare uden sukker og mælk.
Fremgangsmåde
Læg husblasen i et vandbad i 10 min. Imens pisker du æg, sukrin sammen i 5 min på høj hastighed. Det bliver en let og luftig æggemasse. Vask citronerne, riv skallen og pres 2 dl saft ud af dem Vrid vandet ud af husblassen. Sæt husblassen over i en gryde i et vandbad, ved svag varme. Når det er smeltet rør citron saften i. Bland der næst æggemassen sammen med husblassen og citronskallen. Sæt den på køl i mindst 2 timer. Her lavede jeg den dagen før og pynter den lige inden servering. Inden servering : pisk kokoscreme og pynt den fint, slut af med mynte blade. Tilføj gerne lidt lakrids pulver på toppen for, det giver lige et twist af anden smag.
Tilberedningstid - 20 min.
6 personer.
INGREDIENSER:
1 | Husblas | 8 stk. |
|
2 | Æg - Økologiske pasteuriserede | 6 stk. |
|
3 | Sukrin - Rød | 3 dl. |
|
4 | Citron saft - Økologisk | Fra 4 - 5 stks. citroner. |
|
5 | Fin reven citronskal - økologisk | Fra 1 stk. |
|
6 | Kokoscreme - piskes til fløde | 1 1/2 brik. |
Topping
1 | Mynte blade | 6 stk. små kviste. |
|
2 | Reven citronskal - økologisk | 1 tsk. |
|
3 | Kokos creme - piskes til fløde | 1/2 brik. |
Citron
Vitaminer: A, B-caroten, E, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Pantothensyre, Folat, og C-vitamin
Mineraler: Bly Pb, Natrium Na, Calcium Ca, Kalium K, Jern Fe, Kobber Cu, Magnesium Mg, Phosphor P,Kobber Cu, Jod I, Selen Se, Nikkel Ni, Kviksølv Hg, Mangan Mn og Chrom Cr.
Aminosyrer: Isoleucin, Prolin, Serin, Valin, Glycin, Alanin, Asparaginnsyre, Leucin, Methionin, Histidin, Arginin, Methionin, Arganin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin og Lycin
Fakta: Citronen har et ret højt fedtindhold. Citron har en lækker og syrlig smag. Lindrer ved ondt i halsen. Pektin, er en type opløselig fibre der findes i citroner. Pektin bremser hastigheden af glukose. Citron er vanddrivende Den dræber parasitter i kroppen.
Tilføj en kommentar