Glutenfri og vegan Grøntsags lasagne.
En glutenfri, laktosefri og vegansk lasagne til hele familien med en masse grøntsager i.
Tid i alt: 1 1/2 time.Bagetid: 30-35 min.
Antal: 6 pers.
Ingredienser
Tomatsauce:
- 1 Kg Tomater.
- 2spsk. Oliven olie.
- 3 spsk. Lasagnekrydderi
- 1 pose Vegan reven ost.
Lasagne:
- 1 kg Plantefars. (som svare til 1 kg klar til brug)
- 2 spsk Oliven olie .
- 160 g Løg i tern.
- 3 stk. Fed Hvidløg - Presset.
- 200 g Gullerødder reven.
- 250 g Brun Champion - i Mindre tern.
- 1 - 1 1/2 pakke Glutenfri Lasagneplader.
- 2 stk. Gulerødder til pynt - Revet med en kartoffelskræller.
- Lidt Frisk Basilikum til pynt og for smagen.
Fremgangsmåde:
Tomat sauce:
- Vask tomaterne og skær den i mindre tern.
- Smelt olivenolie og kom dem i gryden.
- Lad dem små simre i 10 min.
- Kom lasagne krydderi blanding og tomat pure i.
- Blend det godt sammen.
- Kom reven ost i tomatsaucen.
Lasagne:
- Start med at sæt sæt ovnen på 180 grader.
- Smelt Olivenolie i gryden, brun kødet.
- Hæld fedtstoffet fra.
- Skær salat løg i små tern (valgt da det har mildere smag end almindelig, det kan jeg få børnene til at spise ).
- Pres hvidløg.
- Kom både løg og hvidløg i gryden og brun det.
- Vask, rens og skræl champion og gulerod.
- Skær champion i mindre tern og riv gulerod groft.
- Bland det med den færdig lavede tomat sauce.
- Kom det i en stor ovn fast bradepande, skiftevis med kød og glutenfri lasagne plader.
- Slut af med saucen.
- Sæt den i oven i 35 - 45 min.
- Tjek om lasagne pladerne er bløde.
- Pynt med reven gulerodsstykker og frisk basilikum.
- Hvis ønskes kan man komem vegan reven ost på toppen.
Tilføj en kommentar