Lasagne

Glutenfri og vegan Grøntsags lasagne.

Trine Hvornum

En glutenfri, laktosefri og vegansk lasagne til hele familien med en masse grøntsager i.

Tid i alt: 1  1/2 time.
Bagetid: 30-35 min.
Antal: 6 pers.

Ingredienser

Tomatsauce:

  • 1 Kg Tomater.
  • 2spsk. Oliven olie.
  • 3 spsk. Lasagnekrydderi
  • 1 pose Vegan reven ost.

Lasagne:

Fremgangsmåde:

Tomat sauce:

  1. Vask tomaterne og skær den i mindre tern.
  2. Smelt olivenolie og kom dem i gryden.
  3. Lad dem små simre i 10 min.
  4. Kom lasagne krydderi blanding og tomat pure i.
  5. Blend det godt sammen.
  6. Kom reven ost i tomatsaucen.

Lasagne:

  1. Start med at sæt sæt ovnen på 180 grader.
  2. Smelt Olivenolie i gryden, brun kødet.
  3. Hæld fedtstoffet fra.
  4. Skær salat løg i små tern (valgt da det har mildere smag end almindelig, det kan jeg få børnene til at spise ).
  5. Pres hvidløg.
  6. Kom både løg og hvidløg i gryden og brun det.
  7. Vask, rens og skræl champion og gulerod.
  8. Skær champion i mindre tern og riv gulerod groft.
  9. Bland det med den færdig lavede tomat sauce.
  10. Kom det i en stor ovn fast bradepande, skiftevis med kød og glutenfri lasagne plader.
  11. Slut af med saucen.
  12. Sæt den i oven i 35 - 45 min.
  13. Tjek om lasagne pladerne er bløde.
  14. Pynt med reven gulerodsstykker og frisk basilikum.
  15. Hvis ønskes kan man komem vegan reven ost på toppen.

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige