Lakrids småkager uden sukker og gluten
Lakrids småkager uden sukker og gluten
Tid i alt: 30 min.
Antal: 12 stk.
Ingredienser:
- 150 g Naturlig Vegan blok (smøt)
- 3 Spsk Sukrin gold
- 1 tsk. Vaniljepulver
- 4 Spsk. Peanutbutter crunchy
- 60 g Hakket Chokolade 90 %
- 1 Æg str. M/L
- 1 tsk. Begapulver Glutenfri
- 60 g Mandelmælk
- 1 1/2 Spsk Lakridspulver (alt efter hvor meget ladrids smag de skal have)
Fremgangsmåde:
- Start med at sæt ovnen på 180 grader.
- Pisk det bløde smør, vanilje pulver sammen med sukrin gold på en røremaskine eller håndmixer.
- Pisk ægget godt sammen med.
- Tilsæt peanutbutter og pisk videre.
- Bland bagepulver, lakrids pulver og mandelmel godt sammen.
- Opskriften er lavet ud fra denne Engelsk lakridspulver fra Natur Drogeriet. Jeg synes der er meget forskel på alle. Bare sådan at i ikke bruger lige så meget på andre.
- Bland alle ingredienserne godt sammen.
- Hak chokoladen groft.
- Blad chokoladen sammen i hånden, sådan at chokoladen ikke smelter.
- Tag to spsk. og sæt 12 stk. passende på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem i 15 min.
- Lad dem køle helt af inden servering.
- Når småkager er uden sukker er de ikke så sprøde som når der er sukker i.
Tilføj en kommentar