Lakrids småkager uden sukker og gluten

Lakrids småkager uden sukker og gluten

Trine Hvornum

Lakrids småkager uden sukker og gluten

 

Tid i alt:  30 min.
Antal: 12 stk.

 

Ingredienser:

  • 150 g Naturlig Vegan blok (smøt)
  • 3 Spsk Sukrin gold
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 4 Spsk. Peanutbutter crunchy
  • 60 g Hakket Chokolade 90 %
  • 1 Æg str. M/L
  • 1 tsk. Begapulver Glutenfri
  • 60 g Mandelmælk
  • 1 1/2 Spsk Lakridspulver (alt efter hvor meget ladrids smag de skal have)

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sæt ovnen på 180 grader.
  2. Pisk det bløde smør, vanilje pulver sammen med sukrin gold på en røremaskine eller håndmixer.
  3. Pisk ægget godt sammen med.
  4. Tilsæt peanutbutter og pisk videre.
  5. Bland bagepulver, lakrids pulver og mandelmel godt sammen.
  6. Opskriften er lavet ud fra denne Engelsk lakridspulver fra Natur Drogeriet. Jeg synes der er meget forskel på alle. Bare sådan at i ikke bruger lige så meget på andre.
  7. Bland alle ingredienserne godt sammen.
  8. Hak chokoladen groft.
  9. Blad chokoladen sammen i hånden, sådan at chokoladen ikke smelter.
  10. Tag to spsk. og sæt 12 stk. passende på en bageplade med bagepapir.
  11. Bag dem i 15 min.
  12. Lad dem køle helt af inden servering.
  13. Når småkager er uden sukker er de ikke så sprøde som når der er sukker i.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige