Chokolade peanuts - Glutenfri & Laktosefri

Chokolade peanuts - Glutenfri & Laktosefri

Trine Hvornum

Chokolade peanuts - Så er det chokolade tid. Der er altid perfekt at have hjemmelavede chokolader på køl, man kan aldrig vide hvornår man får brug for dem. De er super lette at lave. 

 

Tid i alt: 20 min.
Antal: 20 stk. små chokolader.
Opbevaring: På køl

 

Ingredienser:


Fremgangsmåde:

  1. Start med at smelt kokosolie ved svag varme i en lille gryde, og kom de øvrigt ingredienser ved. Lad det smelte helt.
  2. Kom chokolademassen i små chokolade forme.
  3. Jeg havde en silikone form til mini chokolader. Sæt den i fryseren eller på køl til de er stivnet.
  4. Opbevares på køl, da de smelter ved stuetemperatur.
  5. Nyd lækre chokolader der smelter på tungen.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige