Chokolade peanuts - Glutenfri & Laktosefri
Chokolade peanuts - Så er det chokolade tid. Der er altid perfekt at have hjemmelavede chokolader på køl, man kan aldrig vide hvornår man får brug for dem. De er super lette at lave.
Tid i alt: 20 min.
Antal: 20 stk. små chokolader.
Opbevaring: På køl
Ingredienser:
- 2 Spsk Kokosolie.
- 1 Spsk Honnning.
- 4 Spsk Peanutbutter Crunchy.
- 1 Spsk. Rå Kakaopulver.
Fremgangsmåde:
- Start med at smelt kokosolie ved svag varme i en lille gryde, og kom de øvrigt ingredienser ved. Lad det smelte helt.
- Kom chokolademassen i små chokolade forme.
- Jeg havde en silikone form til mini chokolader. Sæt den i fryseren eller på køl til de er stivnet.
- Opbevares på køl, da de smelter ved stuetemperatur.
- Nyd lækre chokolader der smelter på tungen.
Tilføj en kommentar