Ananas & Appelsinjuice.

Ananas & Appelsinjuice.

Trine Hvornum

Ananas og appelsinjuice med et stref af ingefær og gurkemeje - Top lækker juice med en masse herlige vitaminer, mineraler og anto-inflammatoriske egenskaber i.

 

Tid i alt: 20 min.

Mængde: 1 Liter.

Ingredienser:

  • 1 Hel Ananas uden skal og stok.
  • 5 stk. Gulerødder
  • 3 cm ingefærrod.
  • 10 g. Gurkemejerod
  • 2 stk. Æbler.
  • 2 stk. Rødeber.
  • 4 stk. Appelsiner

Fremgangsmåde:

  • Vask, skær, skræl alle herlighederne og pres dem i juice maskinen.

Slow Juicer:

Witt by Kuvings B6200S Slow Juicer

Gurkemeje

Vitaminer: B6, C, K, og E- vitamin.

Mineraler: Jern Fe, Kobber Cu, Kalium K, Magnesium Mg Og Mangan Mn.

Fakta: Smuk gul farve, men pas på den smitter af ligesom rødbede også gør. Gurkemeje er en urt, som er i familie med ingefær. Den bliver brugt i karry, det er den der giver den gule farve. Reducerer smerter, i det den er antiiflammatorisk. Gurkemeje giver bedre fordøjelse. Den er blodfortyndende, går ind og stimulere kredsløbet. Gurkemeje er en antioxidant, samt antiseptisk. Det stimulerer kredsløbet. Gurkemeje indeholder en masse fibre. Kan muligvis påvirke effekten af vigtig kræftmedicin, grundet stoffet curcumin som gurkemeje indeholder. Anvendes mod uren hud, samt grå og trist hud. Gurkemeje virker krampeløsende i maven.

Rødbede

Vitaminer: A, B-caroten, e, K, B1, B2, Niacin, B6, Pantothensyre, Biotin, Folat, og C-vitamin.

Mineraler: Natrium N, Kalium K, Magnesium Mn, Phosfor P, Jern Fe, Kobber Cu, Zink Zn, Jod I og Nikkel M.

Aminosyrer: Lysin, Leucin, Isoleucin,Methionin, Cystin, Phenylalanin, Tyrosin Threonin, Tryptofan, Valin, Arginin, Histidin, Aladin,Asparaginsyre, Glutaminsyre, Serin, Prolin og GLycin.

Ananas

Vitaminer: A, E, C, B1, B2, B3, Niacin, B5, B6 og B9.

Mineraler: Calcium Ca, Fosfor, Jern FE, Jod I, Kalium K, Kobber Cu, Chrom Cu, Magnesium Mn, Mangan Mn, Natrium Na, Nikkel Ni, Selen Se, Zink Zn.

Aminosyrer: Tryptofan, Tyrosin, Phenylalanin, Methionin og Lysin.

Fakta: Ananas indeholder noget der hedder bromelin, det er et anti-inflammatorisk middel. Ananas indeholder også en masse fibre. God til at fremme fordøjelsen grundet bromelin. Ananas er med til at styrke knoglerne. Ananas er let at fordøje. Den er grøn når den er umoden, og bliver mere og mere gul. Så er den moden og klar til at blive nydt. Smager bedst helt frisk og ikke på dåse der er fyldt med tilsat sukker. Bromelain forsvinder ved opvarmning.

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige