Hørfrø
HØRFRØ
Vidste du at kostfibre bidrager til optagelsen af Chrom.
Ud over alle kostfibrene og protein som hørfrø indeholder, så indeholder de også en masse afde sunde omega-3-fedtsyrer, de skal kværnes for at få udbyttet af dette, kom dem i smoothie eller en kaffekværn og drys dem over din smoothie bowl for atfå udbyttet at de sunde fedtsyrer.
Opblødte hørfrø er meget brugt i det vegansk og plantekøkkenet, og giver en geldannende konsistens, perfekt til vegansk æg.
Skulle efter sigende være godt for kolesterol tallet,hjerte- karsygdomme, immunforsvaret, mod forstoppelse, og mænds fertilitet.
OBS:
- Indtag ikke for meget hørfrø dagligt, da deindeholder tungmetal som cadmium.
Vitaminer:
- B3-, B5-, B6-, Biotin og E-vitamin.
Mineraler:
- Molybdæn, chrom, selen, jern, magnesium ogfosfor.
Fedtstoffer:
- Omega 3 er hørfrø fyldt med. Alfa -liponsyre - ALA, det er en essentiel fedtsyre, som vi har brug for atopretholde livet. ALAA skal tilføres igennem kosten.
Aminosyre:
- Serin, Isoleucin, Leucin, Lysin,Methionin, Cystin, Phenylalanin, Tyrosin, Threonin, Tryptophan, Valin,Arginin, Histidin, Alanin, Asparaginsyre, Glutaminsyre, Glycin, ogProlin.